ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΪΚΟ

παιδιά Με δύο παραστάσεις για πολύ μικρά παιδιά συνεχίζεται η θεατρική σεζόν για το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο, από την Κυριακή 23 Απριλίου και για έξι Κυριακές (έως την Κυριακή 28 Μαΐου). Το «Πολύχρωμο Παραμύθι» απευθύνεται σε παιδιά 1,5 – 3,5 ετών και αποτελεί μια πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου. Η παράσταση παίζεται εδώ και 11 χρόνια με επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά. Συμμετέχουν ηθοποιοί, κούκλες αλλά και τα ίδια τα παιδιά. «Τα τρία γουρουνάκια» από την άλλη, είναι ένα μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 – 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες αλλά και τη συμμετοχή των ίδιων των παιδιών-θεατών.

«Πολύχρωμο Παραμύθι», κάθε Κυριακή στις 11:00

Η υπόθεση: Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα… Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιό είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Έτσι, η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Μαζί με τους μικρούς θεατές θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούριους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία. Στο τέλος της παράστασης , οι ήρωες του παραμυθιού θα χαρίσουνε στα παιδιά πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές!

Διάρκεια: 50 λεπτά

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

παιδιά

«Τα τρία γουρουνάκια», κάθε Κυριακή στις 12:15

Η υπόθεση: «Τι είναι το σπίτι;

Δεν είναι οι τοίχοι, ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό!

Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός!

Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό!

Είναι να βοηθάς τον άλλον, να έχεις ένα όνειρο κοινό!»

Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι!

Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο!

Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους μία έκπληξη!

Διάρκεια: 50 λεπτά

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Κατασκευή Κουκλών: Ιρίνα Μπόικο

Μουσική: Πλάτων Ανδριτσάκης

Παίζουν: Δημήτρης Μάκκας, Ιρίνα Μπόικο

Πληροφορίες: 

Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο White Puppet, Χώρος Tέχνης Aσωμάτων, Οδός Αγίων Ασωμάτων 6,Θησείο (δίπλα στον ΗΣΑΠ Θησείο), τηλ: 211 8009838

Leave a Reply