ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;|ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το Θέατρο Σκάλα παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο θέατρο Olvio την Κουκλοθεατρική παράσταση “Πού γεννιούνται τα Παιχνίδια;”, ένα ατμοσφαιρικό έργο για τα Δικαιώματα των Παιδιών.

ΥΠΟΘΕΣΗ: O μικρός Άγγελος έχει πολλά παιχνίδια μα δεν είναι ευτυχισμένος. Έτσι όταν φθάνουν τα γενέθλια του δεν χαίρεται για το καινούργιο του παιχνιδοτσίρκο .Θυμώνει και πέφτει λυπημένος για ύπνο. Στο όνειρο του όμως τα παιχνιδοζωάκια του ζωντανεύουν και τον οδηγούν σε μια άλλη χώρα, στην Χώρα που Γεννιούνται τα Παιχνίδια. Θα γνωρίσει εκεί άραγε τους αληθινούς κατασκευαστές των παιχνιδιών του και θα μπορέσει να βοηθήσει τους καινούργιους του φίλους;

ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ;|ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συντελεστές του Θεάτρου Σκάλα:
Σενάριο, Σκηνοθεσία,Κούκλες: Κυριακή Δοξαρά
Σκηνογραφία, Φωτισμοί: Βασίλης Ροδίτης
Κουστούμι, υφασμάτινες κατασκευές: Ελένη Δοξαρά
Εκπαιδευτικός σύμβουλος: Μαριάννα Ρεμούνδου
Εικαστική σχεδίαση: Ισαβέλλα Μαυρή
Κάθε Κυριακή , στις 12:00 μμ.

Για μικρούς και μεγάλους από 4 ετών και άνω

Έναρξη παραστάσεων ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Θέατρο OLVIO,
Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίας 7
(5 λεπτά από το “Μετρό Κεραμεικός” στο Γκάζι)
Τηλ : 210 3414118
www.olviotheater.gr
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Διάρκεια: 1 ώρα

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ: Σπουδάσαμε στην Κεντρική Βασιλική Σχολή Λόγου και Δράματος του Λονδίνου (Central Royal School of Speech and Drama / BA Honoured of Dramatic and Puppetry Arts) καθώς και σε πολλά στούντιο καλών τεχνών και κουκλοθέατρου. Ιδρύσαμε το Θέατρο Σκάλα το 2004 . Με τις παραστάσεις μας έχουμε συμμετάσχει και εκπροσωπήσει την χώρα μας σε θέατρα, παγκόσμια φεστιβάλ και διεθνείς θεσμούς στην Αγγλία, την Αυστρία και την Τσεχία. Στην Ελλάδα έχουν παιχτεί παραστάσεις μας σε κεντρικά αθηναϊκά θέατρα  (Θέατρο Πολιτεία, Από Μηχανής Θέατρο, Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Θέατρο OLVIO). Έχουμε εργαστεί ως γλύπτες στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων-Αθήνα 2004.Έχουμε γράψει και εικονογραφήσει παραμύθια και παιδικά βιβλία για το Θέατρο Σκάλα και για τις εκδόσεις Πατάκη, Σμυρνιωτάκη, Δαμιανού. Έχουμε διδάξει “Εικαστικό θέατρο και Μαριονέτα” στην Δραματική Σχολή “Θέατρο των Αλλαγών” ,στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στη ΧΕΝ και στο Διεθνές Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Έχουμε διδάξει “Παιδική Λογοτεχνία”, Κουκλοθέατρο” και “Θεατρικό Παιχνίδι” στον τομέα Προσχολικής Αγωγής των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Leave a Reply