Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ

Φιγούρες & ΚούκλεςΤο ΚουκλοΘέατρο Αλεξίας Αλεξίου παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά στις Φιγούρες & Κούκλες στην Πλάκα το υπέροχο μουσικό παραμύθι του Sergei Prokofiev «Ο Πέτρος και ο Λύκος» σε μια ευρηματική εκδοχή του. Μία απολαυστική μουσικοκουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά από 3 ετών και για όλη την οικογένεια!

Τα Σάββατα του Νοέμβρη 4, 11, 18 και 25, η Αλεξία Αλεξίου και οι συνεργάτες της μας περιμένουν να χαρούμε παρέα την ιστορία του θαρραλέου Πέτρου, που με τη δύναμη του μυαλού του και των φίλων του κατάφερε το αδύνατο! Να πιάσει τον Λύκο!

Ο κάθε ήρωας του παραμυθιού είναι και ένα όργανο ή μία ομάδα οργάνων. Στο μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ το φλάουτο κάνει το πουλί, το όμποε την πάπια, τα έγχορδα εκπροσωπούν τον γενναίο Πέτρο, τα κόρνα της ορχήστρας με τον βαρύ ήχο τους είναι ο λύκος, το παιχνιδιάρικο κλαρινέτο γίνεται η γάτα του Πέτρου και το φαγκότο ο αυστηρός παππούς του. Ενώ η εμφάνιση των κυνηγών συνοδεύεται από τους θριαμβευτικούς ήχους των τυμπάνων.

Στο τέλος του έργου τα παιδιά, με τη βοήθεια της κουκλοπαίκτριας, αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο δραματοποιώντας την θριαμβευτική πομπή προς τον ζωολογικό κήπο, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο πανηγυρικά την παράσταση!

Ο Πέτρος και ο λύκος

Ο Πέτρος και ο λύκος

Τοποθεσία: «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ», Τριπόδων 30 Πλάκα (Μετρό-Στάση «Ακρόπολη»)

Ημερομηνία: Σάββατο 4, 11, 18, 25/11 στις 12.00 το μεσημέρι (από 4/11).

Διάρκεια: 50΄

Πληροφορίες: Τηλ. 210 3227507

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Κάντε Like στις σελίδες «Φιγούρες & Κούκλες» και «Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου» στο Facebook ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χώρου fkt.gr για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες πληροφορίες.

Leave a Reply