«ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ

Παραμύθι χωρίς όνομαΤη νέα θεατρική σεζόν 2022-2023, η Παιδική Σκηνή Κάρμεν Ρουγγέρη θα παρουσιάσει από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Κιβωτός, την παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Πρόκειται για ένα έντεχνο, διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται στο κοινό με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.

Λίγα λόγια για το έργο: Στο βασίλειο των Μοιρολάτρων ο Αστόχαστος γιος του βασιλιά Συνετού, διαδέχεται τον πατέρα του στον θρόνο. Ο νέος βασιλιάς ενδιαφέρεται μόνο για διασκέδαση και καλοπέραση. Όπως είναι φυσικό σε λίγο καιρό το βασίλειο καταρρέει. Το θησαυροφυλάκιο αδειάζει! Η χώρα δανείζεται συνέχεια και ο τόπος ερημώνει. Μην αντέχοντας αυτή την κατάσταση ο γιος του βασιλιά αποφασίζει να δράσει. Με βοηθό τη μικρή του αδερφή και μετά από πολλές περιπέτειες θα κατορθώσει να εμπνεύσει πίστη και εμπιστοσύνη στον λαό του ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουν να ανορθωθεί η χώρα.

Το “Παραμύθι χωρίς όνομα” είναι ένα έργο που θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι. Είναι μια παράσταση προσεγμένη στην κάθε της λεπτομέρεια, με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη, της Χριστίνας Κουλουμπή και των εκλεκτών συνεργατών τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ – ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ
ΚΙΝΗΣΗ – ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ – ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ – VIDEO ART: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΝΑΣΑΚΗ
ΔΙΑΝΟΜΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΖΑΚΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΙΕΡΗ κ.ά.

Παραμύθι χωρίς όνομα-Οργανωμένες παραστάσεις
Καθημερινά για σχολεία στις 10:00, Κυριακές για κοινό και ομαδικές κρατήσεις στις 11:15 & 15:00
Κρατήσεις για σχολεία και συλλόγους:  Δευτέρα – Παρασκευή 08:30-14:30
Τηλ: 210 34 17 000, 6948 339677  &  6945 373097,
Email: k.rouggeriskini2@gmail.com
Website: karmenrouggeri.gr
Θέατρο Κιβωτός: Πειραιώς 115, ΤΚ 118 54 Αθήνα

Leave a Reply