ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΙΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΝΩΣΟΣ

Ώρα για παιδικό θέατρο! Μια σοκολατένια, αστεία και λαχταριστή μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά και εφήβους, η “Σοκολατόπιτα” έρχεται στο θέατρο Κνωσός. 

Ένας τρελός  χορός με την ναζιάρα ζάχαρη, το αποφασιστικό αλεύρι, το αεικίνητο αμύγδαλο, τον πονηρό καφέ, το επαναστατικό αυγό και το αναποφάσιστο βούτυρο στον πάτο μιας κατσαρόλας!

Μια σοκολατόπιτα ετοιμάζεται… Εσείς θα πάρετε ένα κομμάτι;

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η Σοκολατόπιτα είναι μια διαδρομή προς την ενηλικίωση ή αλλιώς την ολοκλήρωση. Ένα ταξίδι προς ένα μεγάλο στόχο -τη δημιουργία μιας σοκολατόπιτας. Μια σοκολατόπιτα που θα φτιαχτεί από τα ίδια της τα υλικά. Στο ταξίδι αυτό, απαιτούνται πολλές θυσίες και κόποι. Τα υλικά θα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται, να συζητούν, να διαφωνούν και να ακούν. Διατηρώντας τις ιδιαιτερότητές τους, θα συγκρουστούν μεταξύ τους, θα αγαπήσουν, θα χαρούν, θα θυμώσουν, θα λυπηθούν, θα αμφισβητήσουν, θα δεθούν και θα «δέσουν». Θα γίνουν ομάδα και θα μάθουν την σημασία της αλληλεγγύης. Η ναζιάρα ζάχαρη, το αποφασιστικό αλεύρι, το αεικίνητο αμύγδαλο, ο πονηρός καφές, το επαναστατικό αβγό, το λογικό βούτυρο και η γλυκιά σοκολάτα, μέσα από το γέλιο, το χορό και το τραγούδι θα αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία.

                                Παραστάσεις: Κυριακή στις 11.00

                 Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

                                      Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2108213841

            Τοποθεσία: Θέατρο Κνωσός, Πατησίων 195 και Κνωσού 11, Αθήνα


ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θάνος  Δεσποτόπουλος, Κορίνα Θεοδωρίδου, Μάτα Καστρησίου, Δήμητρα Κολοκυθά, Αλέξανδρος  Μητρόπουλος,  Γιώργος Σύρμας

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο – Σκηνοθεσία:  Νίκη Τσέτικα

Μουσική: Ηenri Kergomard

Χορογραφίες: Ελευθερία Κόμη

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρία Καραθάνου

Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης

Bοηθός Σκηνοθέτη: Βάσια Μπάντιου

VideoArt Creation: Ανιές Σκλάβου-Στέλιος Τατάκης

Υπεύθ. Επικοινωνίας: Νικολέτα Βότση

Παραγωγή: ΒΑDCROWD 

www.badcrowd.eu

www.facebook.com/badcrowd.eu/

www.facebook.com/sokolatopita.chocolatepie/

Leave a Reply