Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 104

O Karagkiozis sti ZougklaΟ Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής συνεργάζεται με το ΘΕΑΤΡΟ 104, παίρνει τις δερμάτινες και τις xαρτονένιες φιγούρες του, τα σκαλιστά και τα πάνινα σκηνικά του και μεταφέρει την πεντάμετρη σκηνή του σε έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο στο Γκάζι. Ως παράσταση γνωριμίας μας παρουσιάζει την  υπερπαραγωγή “Ο Καραγκιόζης στη Ζούγκλα”.

ΚΥΡΙΑΚΗ 03/06/2018 – Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Αυτή την Κυριακή, ο Καραγκιόζης, ο Μπαρμπαγιώργος, ο Διονύσιος και ο Μορφονιός ναυαγούν στην κωμικότερη ζούγκλα που έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα! Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί και να γνωρίσουμε τους κατοίκους της,  να εξημερώσουμε τα άγρια θηρία, να θαυμάσουμε την πλούσια βλάστησή της, να κολυμπήσουμε στη δική της γαλάζια λίμνη και να ανακαλύψουμε το  δικό της ένοχο μυστικό…

Και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους… Το κάθε παιδί θα πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο του αρχηγού των ιθαγενών που εμφανίζεται στην παράσταση για να φτιάξει τη δική του φιγούρα!

5ametri Skini

Πληροφορίες

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή 3 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου: 
6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ
Πληροφορίες-κρατήσεις: 
Τηλ: 6907549090, 2103455020 

E-mail: constantinos_kou@hotmail.com
Τοποθεσία: 
ΘΕΑΤΡΟ 104, Ευμολπιδών 41, Στ. Μετρό Κεραμεικός

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης

Καραγκιόζης

Οι καλοκαιρινές παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ 104, θα  ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη 13 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη, 25 Ιουλίου.  Επτά  διαφορετικές και συλλεκτικές περιπέτειες θα παρουσιαστούν στον μπερντέ που θα στηθεί στην αυλή του θεάτρου με φόντο τον καλοκαιρινό γαλάζιο ουρανό της Αθήνας!!!

Leave a Reply