Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ “THE BLUE ELEPHANT”

Ο ήλιος και ο ποντικόςΤο κουκλοθέατρο Καραμπόλα Karabola Puppet Theatre έρχεται στο “The Blue Elephant” για να μας παρουσιάσει τη διαδραστική μουσική παράσταση “Ο ήλιος και ο ποντικός” με κούκλες για παιδιά από 2-6 ετών! 

“Ο ήλιος και ο ποντικός”

Ο ποντικός Μπομπόνης ζει σ’ ένα παλιό κάστρο μαζί με 3.000 ποντίκια. Ο Μπομπόνης θέλει να παντρέψει την κόρη του αλλά δεν θέλει να τη δώσει σε ποντικό! Θέλει να κάνει γαμπρό του τον πιο δυνατό που υπάρχει στον κόσμο, έτσι το όνειρό του είναι να δει την μικρή του ποντικίνα παντρεμένη με τον Ήλιο. Ο Ήλιος όμως του λέει πως πιο δυνατός απ’ αυτόν είναι το σύννεφο και το σύννεφο τον στέλνει στον άνεμο. Έτσι ο ποντικός κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και στο τέλος βρίσκει τον πιο δυνατό μπροστά του…

Μια διαδραστική παράσταση με χειροποίητες κούκλες και ζωντανή μουσική από παραδοσιακά ακούσματα βασισμένη σ’ ένα λαϊκό παραμύθι από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας όπου οι ήρωες ψάχνουν τη δύναμη τόσο μακριά απ’ αυτούς και στο τέλος ανακαλύπτουν πως η δύναμη βρίσκεται μέσα τους!

Διασκευή, κατασκευή κούκλας, εμψύχωση: Φαίη Ρεϊζίδου 
Κιθάρα: Γιώργος Ανδρουλάκης
Διάρκεια: 50′
Ημερομηνίες παραστάσεων: Σάββατο 4 Μαΐου στις 18:00 & Κυριακή 5 Μαΐου στις 12:00

Τhe Blue Elephant 
Λεωφόρος Δημοκρατίας 23, Νέο Ψυχικό (Αθήνα)
Κρατήσεις: 213 0402294

Διαθέσιμα εισιτήρια:
1 παιδί+ 1 (ή 2) γονείς= 15 ευρώ
2 αδέλφια+ 1 (ή 2) γονείς= 20 ευρώ
3 αδέλφια+ 1 (ή 2) γονείς= 25 ευρώ 

Oι θέσεις είναι περιορισμένες. 

Ο θίασος: Το κουκλοθέατρο Καραμπόλα γεννήθηκε το 1996 στη Ρόδο. Πραγματοποίησε παραστάσεις και εργαστήρια κατασκευής κούκλας στο Εθνικό Θέατρο της πόλης σε σχολεία στα χωριά της Ρόδου και στα γύρω νησιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2004. Τα τελευταία 13 χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα και δίνει παραστάσεις σε θεατρικές σκηνές, Φεστιβάλ,μουσεία, σχολεία, και ιδρύματα. Οι δάσκαλοι που δίδαξαν, ενέπνευσαν και εμπνέουν την ομάδα μας: Τάκης Σαρρής, Καίτη Μπούλη, Alfred Casas, Rene Baker, Νίκος Τόμπρος, Στάθης Μαρκόπουλος, Peter Schumann. Από το 2009 συνεργάζεται με την μη κυβερνητική οργάνωση των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και πραγματοποιεί εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και κατασκευή κούκλας καθώς και παραστάσεις για παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα. Μέλος της UNIMA Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου. 

http://karabolapuppettheatre.blogspot.gr/

Leave a Reply