Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ

Φιγούρες & ΚούκλεςΟ Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα επιστρέφει στο χειμερινό του στέκι, τις «Φιγούρες & Κούκλες» στην Πλάκα και οι Κυριακές του χειμώνα θα έχουν πολλή… πλάκα!

Παραδοσιακές και νέες παραστάσεις του ελληνικού θεάτρου σκιών, αλλά και παραστάσεις που έχουν ξεχωρίσει και φέρουν την υπογραφή του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, όπως «Ο Καραγκιόζης πολυτεχνίτης», «Ο Καραγκιόζης στους πλανήτες», «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖοο» κ.ά. αποτελούν την ιδανική πρόταση για κυριακάτικη οικογενειακή απόδραση στο μαγικό κόσμο του Καραγκιόζη.

καρ+ χτησ στο μπερντε

Σημειώνουμε ότι μετά το τέλος της κάθε παράστασης, θα πραγματοποιούνται εργαστήρια κατασκευής φιγούρας, που θα μυούν για τα καλά τους μικρούς καραγκιοζόφιλους στον κόσμο της σκιάς  και θα τους αποκαλύπτουν πολλά μυστικά της τέχνης του θεάτρου σκιών!

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας άνω των 3,5 ετών. Τις καθημερινές, παίζονται παραστάσεις για σχολεία. Σπεύσατε!

Karaghiozis3

«Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα»

Κάθε Κυριακή στις 11:30 σε μια διαφορετική περιπέτεια!

«ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ»

Τριπόδων 30 Πλάκα (Μετρό-στάση «Ακρόπολη»)

Πληροφορίες: Τηλ. 210 3227507

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Κάντε Like στη σελίδα «Φιγούρες και Κούκλες» στο Facebook ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χώρου fkt.gr για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες πληροφορίες.

Leave a Reply