ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ

Το Κουκλοθέατρο Καραμπόλα στο Θέατρο της Κούκλας παρουσιάζει την παράσταση “Έvαs δράκoς στnv κάλτσα μoυ”.

Μια παράσταση με ζωντανή μουσική και τραγούδια από παραδοσιακά ακούσματα εμπνευσμένη από το παραμύθι του Τζάκ Κέντ “Δεν υπάρχουν δράκοι”.

Ο μικρός Λέανδρος ξυπνάει ένα πρωί και βρίσκει στο δωμάτιό του ένα δράκο. Ο δράκος αρχίζει να μεγαλώνει και όλο μεγαλώνει και γίνεται τόσο μεγάλος, που παίρνει το σπίτι στην πλάτη του και πετάει μακρυά. Όταν ο μπαμπάς γυρίζει απ’ τη δουλειά διαπιστώνει ότι το σπίτι έχει κάνει φτερά! Από πού ήρθε αυτός ο δράκος και γιατί μεγαλώνει τόσο πολύ; Ποια θα είναι η έκβαση αυτής της παράδοξης περιπέτειας; Μια απλή, βαθιά ιστορία για τις συνέπειες της άρνησης και την ευεργετική επίδραση της αποδοχής κάθε προβλήματος.

SONY DSC

Διασκευή, κατασκευή κούκλας: Φεβρωνία Ρεϊζίδου

Παίζουν: Φεβρωνία Ρεϊζίδου, Αγγελική Βλασοπούλου, Χριστίνα Στουραΐτη, Λαμπρινή Αρβανιτίδου, Γιώργος Καψάλης,  

Κρουστά: Λαμπρινή Αρβανιτίδου

Κιθάρα: Γιώργος Καψάλης  

Διάρκεια: 50′ λεπτά

Για παιδιά από 3+

Τις Κυριακές: 2 Οκτωβρίου, 6 Νοεμβρίου, 4 Δεκεμβρίου, 5 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου στις 12:00 στο Θέατρο της Κούκλας, Ψαρουδάκη 34, Κάτω Πατήσια κοντά στον ΗΣΑΠ

Τιμή εισιτηρίου: 7€ , για τα μέλη της UNIMA είσοδος δωρεάν

Τηλέφωνα κρατήσεων: 2108323714, 6977846575

Site:  http://karabolapuppettheatre.blogspot.gr/

Facebook

Το κουκλοθέατρο Καραμπόλα γεννήθηκε το 1996 στη Ρόδο. Πραγματοποίησε παραστάσεις και εργαστήρια κατασκευής κούκλας στο Εθνικό Θέατρο της πόλης σε σχολεία στα χωριά της Ρόδου και στα γύρω νησιά μέχρι τον Οκτώβριο του 2004. Τα τελευταία 11 χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα και δίνει παραστάσεις σε θεατρικές σκηνές, μουσεία, σχολεία, και ιδρύματα. Οι δάσκαλοι που δίδαξαν, ενέπνευσαν και εμπνέουν την ομάδα μας: Τάκης Σαρρής, Καίτη Μπούλη, Rene Baker, Νίκος Τόμπρος. Από το 2009 συνεργάζεται με την μη κυβερνητική οργάνωση των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα και πραγματοποιεί εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και κατασκευή κούκλας καθώς και παραστάσεις για παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στον Ξενώνα των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα. Μέλος της UNIMA Ελληνικό Κέντρο Κουκλοθεάτρου.

Leave a Reply