ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5 ΕΠΟΧΩΝ»

Ομάδα των Πέντε ΕποχώνΟι Απόκριες πλησιάζουν και στην Ομάδα των Πέντε Εποχών επικρατεί μεγάλη αναστάτωση! Η Λίνα Μαγισσουλίνα, η μικρή άτακτη μαγισσούλα από τα “Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα” και το πιο σκανδαλιάρικο ξωτικό όλων των εποχών, ο  Πουκ από την παράσταση Σαν…Όνειρο αποκριάτικης νύχτας“, ενώνουν τις δυνάμεις τους, επιστρατεύουν μάγους, ξωτικά και λένε ξόρκια μαγικά, προκειμένου να χαρίσουν σε γονείς και παιδιά στιγμές γεμάτες γέλια, κέφι, μεταμορφώσεις και αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς οι εξειδικευμένοι ηθοποιοί, παιδαγωγοί και εμψυχωτές της Ομάδας των Πέντε Εποχών φτιάχνουν δυο αποκριάτικες διαδραστικές παραστάσεις και δυο αποκριάτικα θεατρικά εργαστήρια και συναντιούνται με το κοινό σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Διαδραστικές Παραστάσεις

Ομάδα των Πέντε Εποχών

«Αποκριάτικα Παιχνιδομαγέματα»

5η Χρονιά επιτυχίας

Υπόθεση: Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή! Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει … ούτε για μια στιγμή! Κι όταν την περίοδο της Αποκριάς επισκέπτεται την Σία Μαγισσία τα κάνει στ αλήθεια όλα “κάτω – άνω”!!!  Ο μεγάλος αποκριάτικος χορός του βυθού καταλήγει σε ένα ξέφρενο πάρτυ, η «λαγάνα» ψήνεται με ένα σωρό χαχανητά και γίνεται «χαχάνα»,  οι μασκαράδες αρνούνται να  μασκαρευτούν και ο Βασιλιάς Καρνάβαλος χάνει το σκήπτρο του και δεν μπορεί να δώσει το έναυσμα για την έναρξη της μεγάλης παρέλασης των μεταμφιεσμένων!!

Άραγε ποια είναι η μικρούλα εκείνη λέξη που θα κάνει την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να απολαύσει τις φετινές Απόκριες και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

Λίγα λόγια για την Παράσταση: Η παράσταση που έχει διακριθεί επανειλημμένα ως μια από τις καλύτερες παραστάσεις για παιδιά και έχει αγαπηθεί όσο λίγες, συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους στους θεότρελους ρυθμούς του καρναβαλιού  και τους ταξιδεύει  στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής!

Μόνο για 3 παραστάσεις στο Θέατρο 104

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: από 3/02/18 έως και 17/2/18 κάθε Σάββατο  στις 18:00

Ομάδα των Πέντε Εποχών

«Σαν… Όνειρο Αποκριάτικης Νύχτας» – Διαδραστικός Σαίξπηρ, για μικρούς και μεγάλους  

2η χρονιά επιτυχίας!

Υπόθεση: Σ’ ένα δάσος, τη νύχτα των Αποκριάς, τέσσερις νέοι, ένας Δούκας και μια αμαζόνα, ένα φίλτρο μαγικό, σκανδαλιάρικα τελώνια, μια παρέα αστείων θεατρίνων και ένας γάιδαρος συνθέτουν ένα συναρπαστικό παραμύθι, μια μαγευτική ιστορία…Ανάλαφρη σαν το βάδισμα ενός ξωτικού, τρελούτσικη σαν τις πράξεις ενός ερωτευμένου,  αυθόρμητη σαν την δύναμη της νιότης, ευφάνταστη … σαν τον ψίθυρο ενός «Ονείρου».

Λίγα λόγια για την παράσταση: Η παράσταση διατηρεί αναλλοίωτη την πλοκή της ιστορίας του μεγάλου συγγραφέα, όμως με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν θεατές από 4 έως 9 ετών. Μικροί και μεγάλοι  θα απολαύσουν μια παράσταση Σαίξπηρ που μπορεί να γκρεμίσει το μύθο πως ο Σαίξπηρ είναι κάτι βαρύ & αντίθετα γίνεται μια παράσταση για όλους! Τέσσερις ηθοποιοί πάνω στη σκηνή παίζουν όλους τους ρόλους,  δίνοντας με αυτό τον τρόπο μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στην παράσταση… Μια παράσταση γεμάτη  γέλια, παρεξηγήσεις, μεταμορφώσεις και ανεξάντλητη φαντασία!

Για 4 μόνο Κυριακές στο Θέατρο 104

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων: από 28/1 εως και 18/2 στις 15:00

Ομάδα των Πέντε Εποχών

Αποκριάτικα Θεατρικά Εργαστήρια

«Όταν  το Κομφετί συνάντησε την Σερπαντίνα»

Υπόθεση: Μια φορά και έναν καιρό, μέσα σ’ ένα γλέντι  αποκριάτικο τρελό, ένα χέρι τόσο δα σηκώθηκε πολύ ψηλά και μια χούφτα κομφετί γέμισαν χρώματα τον ουρανό!!! Όμως ένα τόσοδούλι  κομφετί…

Ενα βιωματικό πρόγραμμα με ξέφρενους ρυθμούς όπου τα παιδιά με συντρόφους τους ένα κομφετί και μια σερπαντίνα και με οδηγό τους το θεατρικό παιχνίδι ταξιδεύουν στα πιο γνωστά ήθη και έθιμα του καρναβαλιού.

Για 3 μόνο Σάββατα στο Θέατρο 104

Ημέρες & Ώρες Εργαστηρίων: 3/2, 10/2 & 17/2 στις 17:00

Ομάδα των Πέντε Εποχών

«Ένας λυπημένος αρλεκίνος»

Εργαστήρι μόνο για ομάδες

Υπόθεση: Οι απόκριες έφτασαν και ο Αρλεκίνος είναι στ’ αλήθεια πολύ λυπημένος! Δεν θυμάται που φύλαξε την στολή του! Πως θα βγεί στην παρέλαση του Καρναβαλιού; Με αφορμή τον Αρλεκίνο του Πικάσο, το μαγικό μπαούλο ανοίγει και τα παιδιά  χαράζουν μια διαδρομή γεμάτη χρώμα και αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Για παιδιά 2,5 – 4 ετών: 60’

Για παιδιά 4,5 – 9 ετών: 90’

Σχολικές τάξεις:  Προνήπιο, Νήπιο & Α’ έως Γ’ Δημοτικού

Αν έχετε ακόμα ερωτήσεις σας διαβεβαιώνουμε πως …Θα βρεθείτε, δίχως διακρίσεις, σε μια μεγάλη γιορτινή παρέα & θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να «ξεφαντώσετε» τις μέρες αυτές παρά με τα δώρα της έκφρασης και της δημιουργίας που μας χαρίζει η «Ομάδα των Πέντε Εποχών».

Ομάδα των Πέντε Εποχών

ΘΕΑΤΡΟ 104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι Τ.Κ. 118 54 Αθήνα (150 μ.από το μετρό Κεραμεικού)

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 210 3455020

Πληροφορίες/Ομαδικές κρατήσεις: 6932 321039

http://www.omada5epoxon.gr

E-mail: info@omada5epoxon.gr

Fb: Η Ομάδα των Πέντε Εποχών

FbΕργαστήρι Θεάτρου Πέντε Εποχών – Σοφία Παπαδοπούλου

Tιμή εισιτηρίου:10€ (ειδικές τιμές για σχολεία & ομάδες)

Ειδική προσφορά: Αν αγοράσετε εισιτήρια  για 2 δραστηριότητες της Ομάδας των 5 Εποχών κερδίζετε έκπτωση 2€ ανά εισιτήριο

*Όλες οι παραστάσεις και τα εργαστήρια μπορούν να ταξιδέψουν και στο σχολείο σας.

*Μπορείτε να ξεφυλλίσετε online το έντυπο με όλες τις δραστηριότητες της ομάδας εδώ

Leave a Reply