«ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

maxresdefaultΣτο πυκνό και καταπράσινο Δάσος της Φοβέρας, οι Ασβοί δεν έπαιζαν με τα άλλα ζώα, ο Ελέφαντας κατάβρεχε όποιον περνούσε από μπροστά του και η Μαϊμού πετούσε μπανανόφλουδες στους περαστικούς. Κανείς δεν ήταν χαρούμενος! Αιτία ήταν τα μεγαλύτερα ζώα, που τρόμαζαν και φοβέριζαν τα μικρότερα κι αυτά με τα σειρά τους τα ακόμα πιο μικρά.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις σκανταλιές που έκαναν μερικά ζώα. Στην εφημερίδα «Τα Νέα του Δάσους» θα δημοσιεύονται συνεχώς και νέα «κατορθώματα» των σκανταλιάρικων ζώων. Αλλά χρειαζόμαστε δημοσιογράφους, ρεπόρτερς, ανταποκριτές και φωτογράφους για να μας βοηθήσουν να μαζέψουμε όσο γίνεται περισσότερες σκανταλιές! Ίσως έτσι να καταλάβουν τα ζώα πως τίποτα καλό δεν βγαίνει με το να πειράζει το ένα το άλλο.

Θα βοηθήσεις;

Γράψε μας την σκανταλιά που έμαθες και στείλε μας και εικόνες ή και βίντεο. Η είδησή σου θα δημοσιευτεί στο site και θα μπορούν οι φίλοι σου να την ψηφίσουν. Η είδηση με τις περισσότερες ψήφους θα γίνει πρωτοσέλιδη.

Για να μας στείλεις την είδηση με την σκανταλιά που έκανε κάποιο ζώο, κάνε κλικ εδώ

Τα Νέα του Δάσους

Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα για το Δάσος και τους κατοίκους του, αν θέλετε να μάθετε πώς τα ζώα θα ξεπεράσουν τα προβλήματα και θα μάθουν να ζουν αρμονικά, αγοράστε το βιβλίο «Ποιος θα Γίνει Αρχηγός;» από το site των εκδόσεων Κίτρινο Πατίνι.