ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

πιλότοςΟ Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, ομολόγησε τη δολοφονία της ή μάλλο τη γυναικοκτονία της.  Ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με τη σύζυγό του, πως ήταν “η κακιά η ώρα”, πως την έπνιξε με το μαξιλάρι και πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε ομολογήσει, γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του. Αύριο, Παρασκευή, 18.6.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών το τελευταίο διάστημα είχαν στα χέρια τους πληροφορίες που ήθελαν την 20χρονη να είχε συνεχείς προστριβές με τον σύζυγό της και, μάλιστα, να είχε διατυπώσει την επιθυμία της να τον εγκαταλείψει και να μετακομίσει στην Αλόννησο με το παιδί τους. Λέγεται, μάλιστα, ότι έψαχνε στο κινητό της για ξενοδοχείο το βράδυ της δολοφονίας της, στοιχείο που εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Μια σειρά από ανατροπές, λοιπόν, έφεραν τον πιλότο από τη θέση του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα στη θέση του κατηγορούμενου και εν τέλει του ενόχου για μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων ετών. Τα στοιχεία που τεκμηρίωσαν την ενοχή του και τον οδήγησαν στην ομολογία προέρχονται από την ανάλυση, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πληροφοριών από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας, που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Αναγνωστόπουλος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από χθες, όταν η αστυνομία -έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της-  ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου. Για να μην του δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν», έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο της συζύγου του. Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα. Ο Αναγνωστόπουλος ανακρίθηκε επί ώρες, μέχρι που τελικά “έσπασε”.

Leave a Reply