Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ

Λευτέρης ΛαζάρουΟ Λευτέρης Λαζάρου ενώνει τις δυνάμεις του με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη μάχη κατά του παιδικού υποσιτισμού. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, ο δημοφιλής Έλληνας σεφ μάς συστήνει το διατροφικό σκεύασμα που χρησιμοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα σε όλο τον κόσμο για να σώσουν τη ζωή χιλιάδων υποσιτισμένων παιδιών. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αντιμετώπιση του υποσιτισμού.

Αυτή τη στιγμή, ο υποσιτισμός απειλεί τη ζωή 20 εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο. Μόνο το 3% όμως των παιδιών με οξύ υποσιτισμό λαμβάνουν την θεραπεία που χρειάζονται για να ζήσουν. Τα έτοιμα θεραπευτικά διατροφικά σκευάσματα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τον παιδικό υποσιτισμό.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτωβρίου, βοήθησε κι εσύ τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στον αγώνα τους κατά του παιδικού υποσιτισμού: χάρισε θεραπευτική τροφή σε ένα παιδί που τη χρειάζεται για να επιβιώσει.

Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις εδώ.

Leave a Reply