Η DISNEY ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ #DREAMBIGPRINCESS ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ

5-1503166777Η καμπάνια της Disney με τίτλο «Dream Big Princess» γεννήθηκε για να ενθαρρύνει όλα τα παιδιά σε κάθε γωνιά του πλανήτη να ονειρεύονται, μέσα από την ανάδειξη πραγματικών προτύπων. Οι ιστορίες αυτών αποδεικνύουν ότι τα μεγάλα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να τα ακολουθούμε με πίστη και επιμονή.

Το νέο μήνυμα #DreamBigPrincess μας εξιστορεί πως κάθε μία από τις Πριγκίπισσες της Disney αποτελεί ηρωίδα μιας διαχρονικής ιστορίας, εμπνέοντας τις μικρές μας φίλες με μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Κάθε μία από τις Πριγκίπισσες έχει την δική της προσωπικότητα και αξίες, όλες όμως μοιράζονται κάτι κοινό: το σθένος, την ικανότητα που τις κάνει να ξεπερνούν κάθε αναποδιά με χαμόγελο, και στο τέλος, να κατακτούν τα όνειρά τους.

Dream Big PrincessΑυτός είναι και ο λόγος που οι Πριγκίπισσες της Disney είναι τόσο αγαπητές από παιδιά αλλά και γονείς σε όλον τον κόσμο! Γιατί μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες τους και τους διαφορετικούς χαρακτήρες, εμπνέουν, διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα ζωής και επιβεβαιώνουν το πόσο σπουδαίο είναι για την υγιή ανάπτυξη του παιδιού να ονειρεύεται.

Η καμπάνια έχει στόχο να κάνει μια αισθητή διαφορά για τα κορίτσια που δυσκολεύονται στο να ονειρευτούν, σε συνεργασία με τον οργανισμό GirlUp. Στην εποχή των social media, κάθε φωτογραφία λέει μια ιστορία. Έως και τις 11 Οκτωβρίου του 2017, κάνε και εσύ like σε μία δημόσια φωτογραφία στο Facebook, Instagram, Twitter που συνοδεύει το hashtag #DreamBigPrincess. Η Disney Worldwide Services θα δωρίσει $1 δολάριο για κάθε like στον οργανισμό Girl Up, για δωρεά με ελάχιστο ποσό $500,000 και μέγιστο $1,000,000. Το πρόγραμμα ηγεσίας του οργανισμού Girl Up καλεί όλα τα κορίτσια να λάβουν δράση και να υπερασπιστούν όλα τα κορίτσια παγκοσμίως, παρέχοντάς τους εργαλεία, υλικά ή πνευματικά, που θα τους βοηθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Leave a Reply