ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

a20a914f-0400-40ed-9d04-42bcaffbb369Η avant garde αρπίστα Μαρία-Χριστίνα Harper μαζί με το σχήμα MC & The 7 Pedals, κάτω από το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου θα παρουσιάσουν στο ΚΠΙΣΝ κομμάτια από το νέο της δίσκο GlutenFree, στο Κέντρο Επισκεπτών, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στις 9 μ.μ.

Η μουσική της είναι επηρεασμένη από την πειραματική, ελληνική παραδοσιακή και world μουσική. Η ίδια, σπούδασε πιάνο στην Αθήνα και στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και Μουσικοθεραπεία στο Roehampton University, ενώ το διάστημα αυτό πραγματοποιεί διδακτορική διατριβή στη σύγχρονη άρπα στο Λονδίνο.

Το 2010 κέρδισε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Άρπας στην Ουαλία στην κατηγορία Σύγχρονη/Ηλεκτρική Άρπα παίζοντας δικές της συνθέσεις, ενώ το 2012 ίδρυσε το σχήμα MC & The 7 Pedals με σκοπό να εντάξει την άρπα στο σύγχρονο μουσικό κόσμο. Έχει παίξει σε φεστιβάλ της Ευρώπης, στο Montreal Jazz Festival στον Καναδά, στο Half Note Jazz Club στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Εθνική Λυρική Σκηνή και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Katie Melua, Anni Hogan, Gavin Friday, Jeremy Reed και Ψαραντώνη. Είναι visiting lecturer άρπας σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, συνεργάζεται με το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί ως μουσικοθεραπεύτρια σε ειδικά νοσοκομεία για ενήλικες και παιδιά.

imagegen (1)
Πότε: Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017 | 21.00

Πού: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΠΤΩΝ

Leave a Reply