ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

khlaidonis_july_19_1To Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 21:00, θυμόμαστε τα καλύτερά μας χρόνια σε μια ξεχωριστή συναυλία με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών και ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Γιάννης Μπέζος, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης,η  Νάντια Κοντογιώργη και η Γιασεμί Κηλαηδόνη ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λούκι Λουκ του ελληνικού πενταγράμμου το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Με τη συνοδεία οκταμελούς ορχήστρας, οι δέκα ερμηνευτές θα μας θυμίσουν αγαπημένα κομμάτια από την δικογραφία του συνθέτη αλλά και τραγούδια που έγραψε για το θέατρο, την «άλλη» μεγάλη αγάπη του εκτός της μουσικής.

Ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σημάδεψε με τα τραγούδια του, αλλά και την προσωπικότητά του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενιών. Αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

«Ευχαριστώ από καρδιάς το ΚΠΙΣΝ για την ευκαιρία που μας δίνει να ακουστούν τα τραγούδια του Λουκιανού στο υπέροχο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε ο Λουκιανός θα χαιρόταν πολύ, γιατί αυτό το Πάρκο, όπως και όλο το συγκρότημα, ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική, το γούστο και την ποιότητά του. Όταν τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ζωής του νοσηλευόταν απέναντι από το ΚΠΙΣΝ, το οποίο τότε χτιζόταν, πολλές φορές κοίταζα έξω από το παράθυρο του δωματίου το οικοδόμημα και του έλεγα: Λουκιανέ, αυτός θα είναι ένας υπέροχος χώρος. Όταν γίνεις καλά, θα κάνουμε εκεί μια συναυλία.  Λουκιανέ, η συναυλία που σου υποσχέθηκα θα γίνει».- Άννα Βαγενά, σύντροφος του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Σάββατο 20/07 | 21.00
Ελεύθερη είσοδος

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

Η συναυλία πραγματοποιείται χάρη στην αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα SNFCC.org και στα social media @SNFCC.

Leave a Reply