Η ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: “ΤΙΚ ΚΑΙ ΤΕΛΑ: ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ” ΣΤΟ 104

Τικ και ΤέλαH Παραμυθοχώρα παρουσιάζει δύο αγαπημένες ιστορίες σε μία ενιαία μαγευτική κουκλοθεατρική παράσταση για παιδιά από 2 ετών: “Τικ και Τέλα: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και Το Χιόνι”, από τις 27 Νοεμβρίου στο Θέατρο 104.  

Ο Τικ και η Τέλα θα περάσουν τον χειμώνα τους στην Παραμυθοχώρα! Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και τη φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.

Ο Τικ και η Τέλα στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με μπισκότα και ένα υπέροχο ζαχαρένιο αστέρι. Όμως τα μπισκότα σιγά σιγά εξαφανίζονται! Στο τέλος δεν υπάρχει ούτε ένα! Μα που πήγαν όλα; Και γιατί ο Τικ νιώθει άρρωστος και ξαπλώνει στον καναπέ; Και τι συμβαίνει όταν λέμε ψέματα;

Ο Τικ κι η Τέλα βγαίνουν έξω να παίξουν στο χιόνι και περνάνε τέλεια. Όταν, όμως, φτάνει η στιγμή να φτιάξουν ένα χιονάνθρωπο, μαλώνουν! Πώς καταφέρνουν οι δύο φίλοι να λύσουν τις διαφορές τους, σ’ αυτή την τρυφερή ιστορία; Μία ιστορία που μαθαίνει στα παιδιά πώς να περνάνε όμορφα μαζί!

Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο και ευαισθησία η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Τικ και Τέλα: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και Το Χιόνι

Πότε: Κάθε Κυριακή στις 10:45. Καθημερινές για σχολεία
Διάρκεια προγράμματος: 50 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 9€
Πού: Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41 Γκάζι)
Πληροφορίες στα τηλ. 2109216346, 6936655925 6936655927
Η προπώληση εισιτηρίων για τις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις της Παραμυθοχώρας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με κατάθεση σε λογαριασμό. Περισσότερα εδώ.

Leave a Reply