ΠΑΡΤΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΠΙΣΝ

Παραμονής ΠρωτοχρονιάςΌπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το κοινό για την αλλαγή του χρόνου. Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 ο Jerome Kaluta και η Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό show πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό και θα δώσει το σήμα εκκίνησης τόσο για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), όσο και για ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 2.00 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Μπαλόνια για τα παιδιά, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org.

Πότε: Σάββατο 31/12 | 22.30
Πού: ΑΓΟΡΑ
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς εδώ.

Υπηρεσία shuttle bus & στάθμευση στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (parking Taekwondo/ Αεροπορίας). Για το Party Παραμονής Πρωτοχρονιάς του ΚΠΙΣΝ, το shuttle bus θα εκτελεί το δρομολόγιο ΚΠΙΣΝ-Συγγρού-Φιξ από τις 22.00 έως τη 01.00, σε συνεχόμενη ροή. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, οι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα έχουν τη δυνατότητα στάθμευσης (χωρίς χρέωση) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (parking Taekwondo/ Αεροπορίας).

Leave a Reply