ΜΙΚΡΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ: ΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΙΝΗ 2022 ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ

Μικροί ΙχνηλάτεςΑξέχαστες επιμορφωτικές διακοπές, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους στο Μουσείο των Ηρακλειδών, φέτος το καλοκαίρι. Οι μικροί Ηρακλείδες, με αφετηρία το κτίριο της Ηρακλειδών 16, θα έχουν την ευκαιρία να ιχνηλατήσουν την πανέμορφη γειτονιά του Θησείου και να ανακαλύψουν μερικούς από τους θησαυρούς του αθηναϊκού ιστορικού κέντρου, μέσα από επιλεγμένους πολιτιστικούς περιπάτους σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία. Το ολόφρεσκο, μορφωτικό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, εικαστικές δημιουργίες, λαογραφία, εκπαιδευτική ρομποτική, δράσεις και παιχνίδια με θέμα τη μόνιμη συλλογή του Μουσείου «ΕΥΡΗΚΑ». Το ολοήμερο πρόγραμμα “Μικροί Ιχνηλάτες”, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00 το πρωί (7:30 για εργαζόμενους κηδεμόνες) ως τις 4:00 το απόγευμα (4:30 για εργαζόμενους κηδεμόνες), είναι οργανωμένο σε πέντε αυτοτελείς και ανεξάρτητους εβδομαδιαίους κύκλους, από τις 20 Ιουνίου έως τις 22 Ιουλίου. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα εγγραφής σε έναν ή περισσότερους κύκλους.

Κόστος συμμετοχής* 120€ ανά εβδομάδα.

*Το κόστος περιλαμβάνει όλα τα υλικά των εργαστηρίων. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται τα γεύματα (κολατσιό, μεσημεριανό), τα οποία στέλνονται έτοιμα από τους γονείς και το προσωπικό του μουσείου φροντίζει για το υγιεινό σερβίρισμά τους στα παιδιά.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες: Για διευκρινίσεις, ερωτήσεις, απορίες, επικοινωνήστε Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00 στο τηλέφωνο 210-3461981 ή στείλτε e-mail στο edu@herakleidon.org

Στο Μουσείο των Ηρακλειδών τηρούνται αυστηρά τα εκάστοτε ισχύοντα πρωτόκολλα σχετικά με τον περιορισμό μετάδοσης του SARS-CoV-2. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, η μάσκα είναι υποχρεωτική, οι αίθουσες αερίζονται με φυσικό τρόπο.

Οι μικροί ιχνηλάτες με μια ματιά:
Info: https://www.herakleidon.org/activities/summercamp2022
Πού; Ηρακλειδών 16
Πότε; Δευτέρα έως Παρασκευή, όλες τις εβδομάδες από 20/6 έως 22/7
Ώρα; 08:00 – 16:00
Πόσο; 120€ ανά εβδομάδα
Ποιοι; Όλα τα παιδιά 8 έως 12 ετών

Leave a Reply