#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ ΜΕ KINDERDOCS

kinderdocs#ΜένουμεΣπίτι και το KinderDocs ξεκίνησε τις online προβολές του! Πρεμιέρα σε αυτή τη νέα δράση με ταινίες διαθέσιμες και διαδικτυακά στο VIMEO για να τις βλέπετε on demand όπου και όταν θέλετε, κάνει η Φινλανδική ταινία Gods of Molenbeek. Η ταινία είναι κατάλληλη για όλους και για παιδιά από 9+, ενώ προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Λίγα λόγια για την ταινία: Ο Άτος, ο Αμίν και η Φλο. Τρία παιδιά 6 ετών διερευνούν τη σχέση τους με το Θείο. Ο Άτος θα ήθελε να έχει τον δικό του Θεό, όπως ο φίλος του, Αμίν, που είναι μουσουλμάνος. Τον αναζητά στον πανθεϊσμό, στον Ερμή τα φτερωτά σανδάλια ή στον Θορ με την κάπα και το σφυρί. Η Φλο δεν πιστεύει στον Θεό.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/FESTIVALS: OFFICIAL SELECTION HOT DOCS 2019 • AUDIENCE AWARD – DOCPOINT, HELSINKI DOCUMENTARY FILM FESTIVAL • CRITIC’S CHOICE – DOCPOINT, HELSINKI DOCUMENTARY FILM FESTIVAL • SPECIAL PRIZE – TAMPERE FILM FESTIVAL

Δείτε πάναπλα ΕΔΩ την ταινία με κόστος 4,88 (για 48 ώρες) και κατόπιν ζητήστε από τα Kinder Docs να σας στείλουν το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό που έχουν ετοιμάσει ειδικά για αυτήν για να το κάνετε με τα παιδιά σας στο σπίτι.

Μείνετε συντονισμένοι με το KinderDocs στο Facebook γιατί έρχονται και άλλες ταινίες μια και όλοι #ΜένουμεΣπίτι!

KinderDocs online

Leave a Reply