ΝΕΑ BACK TO SCHOOL ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ H&M ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

4100A_04_0548.jpg;lowΤα σχολεία άρχισαν, τα κουδούνια χτύπησαν, οι δάσκαλοι ετοιμάστηκαν, οι τσάντες γέμισαν, τα μολύβια ξύστηκαν, τα βιβλία ντύθηκαν! Ώρα να ντυθούν και τα παιδιά!

Με την αρχή της σχολικής χρονιάς και με τη σχεδόν ταυτόχρονη αλλαγή του καιρού χρειαζόμαστε άμεσα φθινοπωρινά παιδικά ρούχα, μια και τα περσινά τους είτε δεν τους κάνουν είτε δεν επιβίωσαν μιας χρονιάς γεμάτης από δραστηριότητες, τρέξιμο, πτώσεις και πολύ παιχνίδι. Ευτυχώς, δεν αγχωνόμαστε, αφού βρίσκεται ήδη στα ράφια η νέα Back to School συλλογή H&M, που υπόσχεται συναρπαστικές εμφανίσεις σε αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών!

4100A_08_0123.jpg;low

Χαρούμενα σχέδια, χρωματιστά μοτίβα αλλά και όλες οι διαδραστικές στάμπες με τις πούλιες που λατρεύουν τα παιδιά (ξέρετε, αυτές που αλλάζουν χρώματα ανεβοκατεβαίνοντας και που είναι μια από τις αγαπημένες ενασχολήσεις των μικρών μαθητών) μπορούν να γίνουν δικά μας με τιμές που ξεκινούν από 3,99€!

Και μια έκπληξη από το αγαπημένο μας πολυκατάστημα που μας φτιάχνει τη διάθεση! Η H&M προσφέρει, από τις 19 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, έκπτωση 20% για αγορές αξίας 50€ και πάνω σε όλο το παιδικό τμήμα!

Οπότε, πάρτε τα μικρά σας από το χέρι και ετοιμαστείτε για εξόρμηση στο πιο κοντινό σας κατάστημα! Κι αν δεν έχετε χρόνο, γιατί ο Σεπτέμβριος είναι για όλους μήνας δύσκολος, ξέρω, η μάνα, επισκεφτείτε το hm.com και επωφεληθείτε άμεσα της εκπληκτικής προσφοράς!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος το παιδί σας θα ξεχωρίσει για το ιδιαίτερο στιλ του!

Καλή σχολική χρονιά!