Η πιο PLAYMOBIL νονά του κόσμου είμαι εγώ

Πάσχα με PLAYMOBILΑν κάτι αγαπώ στο Πάσχα, αυτός είναι ο ρόλος μου ως νονάς. Η χαρά του να συνωμοτώ με τα μικρά βαφτιστήρια μου για τη λαμπάδα (εκείνη με το πελώριο λούτρινο που η μαμά τους δεν θέλει καν να σκέφτεται “γιατί δεν έχουμε πού να το βάλουμε”) και το πιο λαχταριστό αβγό (παρακούγοντας τις ρητές εντολές της για ένα μικρό αβγό από σοκολάτα υγείας). Αγαπώ να γίνομαι παιδί μαζί τους και να θυμάμαι τη δική μου προσμονή που ξεκινούσε πολύ νωρίτερα από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Λαμπάδα, καινούργια παπούτσια και -φυσικά- η ελπίδα αυτά να συνοδεύονται από κάποιο παιχνίδι. Κατά προτίμηση PLAYMOBIL. Θυμάμαι πόσες ώρες περνούσα με τους καουμπόηδες και τους ινδιάνους του PLAYMOBIL ράνζου, αλλά και πόσο καιρό ονειρευόμουν να αποκτήσω το υπέροχο κάστρο.

Κάθε Πάσχα λοιπόν γίνομαι ένα ανυπόμονο παιδί που δεν ξέρει ποιο PLAYMOBIL να πρωτοδιαλέξει, αυτή τη φορά για τα βαφτιστήρια του. Οι επιλογές πολλές: Πειρατικές σχεδίες, κανόνια, σεντούκια, άγκυρες. Με το πλοίο των λιμενοφυλάκων που επιπλέει κανονικότατα, το βαφτιστήρι μου σίγουρα θα σταματήσει την πειρατική ναυαρχίδα.

Η μικρή μου πριγκίπισσα θα κάνει ένα μαγικό ταξίδι στη Νεραϊδοχώρα της Ayuma και θα προσπαθήσει να σώσει τον νεραϊδόκοσμο που κινδυνεύει να χαθεί! Τις απαντήσεις θα τις πάρει από το Δέντρο της Σοφίας που απαντά με… αινίγματα. Το υπέροχο Δέντρο θα στολίσει το δωμάτιο της καθώς τα κλαδιά του φωσφορίζουν στο σκοτάδι!Για νονούς και παιδιά με οικολογική συνείδηση δημιουργήθηκε και η σειρά PLAYMOBIL WILTOPIA που αποτελείται από 80% βιώσιμα υλικά κατά μέσο όρο, συνδυάζοντας ιδανικά την υψηλή ποιότητα με την αειφόρο ανάπτυξη. Αγαπημένο μου: η Παιδική Χαρά. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν υπέροχες δραστηριότητες: να μαζέψουν φρούτα από τα δέντρα χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, να σκαρφαλώσουν στην πλατφόρμα για να θαυμάσουν το τροπικό δάσος από ψηλά, να κάνουν κούνια, τοξοβολία και αναρρίχηση!

Φυσικά, υπάρχουν PLAYMOBIL και για τα μικρούλια. Με τη σειρά PLAYMOBIL 1•2•3 τα νήπια παίζουν με ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν σημαντικές κοινωνικές και γλωσσικές δεξιότητες, ενώ βελτιώνουν την αδρή και λεπτή κινητικότητα. Θα πάμε στην παιδική χαρά ή στο αγρόκτημα; Μήπως πετάξουμε με αεροπλάνο;

Δεν βλέπετε την ώρα να παίξετε –ε, χμμμ να παίξουν; Στο PLAYMOBIL FUNPARK θα ταξιδέψετε και πάλι στον μαγικό κόσμο των PLAYMOBIL. Ιππότες, παραμυθένια παλάτια, διαστημικοί σταθμοί  περιμένουν νονούς και βαφτιστήρια για αξέχαστες ώρες χαράς και διασκέδασης. 1.100 τ.μ. γεμάτα  με τα αγαπημένα σας παιχνίδια φτιάχνουν έναν μαγικό κόσμο γεμάτο φαντασία και δημιουργικότητα αφιερωμένο στα μικρά και τα… μεγάλα παιδιά.

Leave a Reply