ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΣΤΟ OUR FESTIVAL

Την Τετάρτη, 31 Αυγούστου και ώρα 17.00, η ομάδα Big Wheel  παρουσιάζει το εργαστήρι για εφήβους “Από την εικόνα της οθόνης στην εικόνα της φύσης”, στο πλαίσιο του Our Festival. Ας δούμε τι είπαν οι συντελεστές του στο Τaλκ.

Στο φετινό Our Festival έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε με το εργαστήριό μας «Από την εικόνα της οθόνης στην εικόνα της φύσης», ένα δίωρο για εφήβους στο δάσος της Ρεματιάς με ανοιχτά τα κινητά τους και χωρίς κανένα περιορισμό στην πρόσβασή τους σε αυτά. Μέσα από τη σχέση των παιδιών με την τεχνολογία και τα social media θα αντλήσουμε το υλικό της ερευνάς μας και θα δημιουργήσουμε ιστορίες στη φύση που θα μας αγκαλιάζει. Το Our Festival είναι ένα φεστιβάλ που μπορείς να το νιώσεις δικό σου και να είσαι μέρος του. Το μαζί λειτουργεί ουσιαστικά κάτω από την ομπρέλα του φεστιβάλ. -Μαρία Στεφανίδου, συντονίστρια του εργαστηρίου “Από την εικόνα της οθόνης στην εικόνα της φύσης”.

Από την εικόνα της οθόνης στην εικόνα της φύσης || Εργαστήριο για εφήβους || 120’

Στο δάσος της Ρεματιάς, θα χτίσουμε μία περιπατητική διαδρομή που τα παιδιά θα επιλέξουν τα δικά τους υλικά για να πλάσουν τον δικό τους μοναδικό κόσμο. Μία ακροβασία ανάμεσα στο φανταστικό και στο πραγματικό στο εδώ και στο τώρα.
Με βασικό εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι θα διασκεδάσουμε, θα γνωριστούμε και θα αναπτύξουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Θα μάθουμε να ακούμε το σώμα μας, να το φροντίζουμε, να το σεβόμαστε και θα το ενδυναμώσουμε για να μας στηρίζει.
Κράτηση θέσεων στο: 6931583685
Συντονίζουν: Μαρία Στεφανίδου, Ράσμι Σούκουλη

Leave a Reply