2 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ PRAKTIKER

IMG_6069Σου έχει τύχει να μπεις σε ένα κατάστημα και να ξεχνάς να βγεις, να αισθάνεσαι «σαν στο σπίτι σου», αλλά να θέλεις κάποια στιγμή να επιστρέψεις και στο δικό σου για να το ομορφύνεις με όλα τα απίθανα πράγματα που βρίσκεις εκεί; Να μπαίνεις για μια γλάστρα και να φεύγεις με τις πιο ντιζαϊνάτες κούπες, με ένα φανταστικό πουφ, με κράνος για το ποδήλατο, με λάμπες, εργαλειοθήκη αλλά και γνώσεις-πολλές γνώσεις και…χαμόγελα;

IMG_6074

Εγώ όλα αυτά τα έπαθα πριν από λίγες μέρες στο Praktiker Ταύρου. Αν υπήρχαν καλλιστεία μεγάλων καταστημάτων τα Praktiker θα ήταν δικαιωματικά ο μίστερ (ή η μις-όπως θέλετε) χαμόγελο 2018. Και μίστερ εξυπηρέτηση 2018. Γιατί οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί περνούν καλά και αυτό φαίνεται στον τρόπο με τον οποίο είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε απορία σου.

IMG_6073

Την αγάπη τους για τη δουλειά τους και την αφοσίωση στον πελάτη, καθημερινά τους γνωρίσματα, τη γιορτάζουν οι άνθρωποι των Praktiker από την 1η εώς την 6η Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Πώς;

  • Με μοναδικές προσφορές σε προϊόντα
  • Με δωρεάν μεταφορικά
  • Με 10% έκπτωση στις τεχνικές υπηρεσίες
  • Με δημιουργικά σεμινάρια, παρουσιάσεις και δώρα

Εγώ σίγουρα δεν θα χάσω το σεμινάριο της Παρασκευής που θα μου μάθει να φτιάξω τον δικό μου κάθετο κήπο! Με ξύλο και γυάλινα βάζα θα μεγαλώσω όλα τα μυρωδικά που χρειάζονται στην κουζίνα μου.

IMG_6071

Μέχρι το Σάββατο λοιπόν, σε όλα τα καταστήματα Praktiker, αλλά και στο b2b Center της εταιρίας στην Ανθούσα, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε σε δωρεάν σεμινάρια από την ομάδα των Praktiker και δωρεάν παρουσιάσεις από μεγάλες συνεργαζόμενες εταιρείες στον χώρο του DIY, να κερδίσετε δώρα και να απολαύσετε γευστικές εκπλήξεις, ενώ λαμβάνοντας μέρος στον Μεγάλο Διαγωνισμό αξιολόγησης της εξυπηρέτησης των καταστημάτων, μπορείτε να κερδίσετε μια από τις 80 δωροεπιταγές Praktiker, αξίας 100€.

Praktiker_Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών_Πρόγραμμα (2)

Μαζί με τους καταναλωτές το…γιορτάζουν και οι καταπληκτικοί εργαζόμενοι! Η Praktiker για να επιβραβεύσει την ομάδα της, που καθημερινά φροντίζει με μεράκι και ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει προετοιμάσει αποκλειστικές ενέργειες για κάθε εργαζόμενο σε όλα τα καταστήματα και τα κεντρικά της γραφεία. Υγιεινό και θρεπτικό πρωινό, διασκέδαση με παιχνίδια και Quiz, πανελλαδικά τουρνουά σκάκι και τάβλι, καθώς και συμμετοχή σε escape rooms, αλλά και σεμινάρια υγείας και ευεξίας στον εργασιακό χώρο.

IMG_6070

(Αυτά μαθαίνω και δεν απορώ με την αστείρευτη ενέργεια της Ελένης που με εξυπηρέτησε την Τετάρτη βοηθώντας με να βρω ό,τι χρειάζομαι και δίνοντάς μου την καλύτερη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας που έχω δοκιμάσει ποτέ! Ελένη, ραντεβού την Παρασκευή!)

Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών στα Praktiker μόνο τυπικά σταματά να γιορτάζεται στις 6 Οκτωβρίου! Η φροντίδα και η αφοσίωση στον πελάτη είναι κάτι που οι απίστευτοι αυτοί εργαζόμενοι εφαρμόζουν κάθε μέρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Απλά τώρα… το γιορτάζουν κιόλας!

Extra tip: Στο www.praktiker.gr θα βρείτε απίθανα  spiTIPS-δηλαδή how to videos για απίστευτα DIYs όπως για αυτή τη φωτεινή επιγραφή που θα στολίσει ιδανικά τον τοίχο σου! https://www.praktiker.gr/Tips-And-Ideas/spitips-foteini-epigrafi 

Praktiker_Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών_Πρόγραμμα (1)

Leave a Reply