Γιορτάζουμε τα πέμπτα γενέθλια του Γάτου Μαουρίτσιο

Παιδιά, ο Γάτος έχει γενέθλια. Κλείνει 5 ΧΡΟΝΙΑ! Απίστευτο; Για τα κορίτσια του γάτου σίγουρα είναι! Αυτά τα χρόνια έζησαν πολλές αλλαγές, χαρούμενες, έντονες, στενάχωρες, αμήχανες, δημιουργικές, που όλες όμως συντέλεσαν ώστε ο Γάτος να είναι εδώ και να μας λέει την καλημέρα του καθημερινά. Κάντε τη βόλτα σας στο αγαπημένο Παγκρατάκι και πείτε χρόνια πολλά στον Γάτο Μαουρίτσιο! Αυτός σίγουρα θα σας κλείσει το μάτι και θα συνεχίσει το διάβασμα στα κεραμίδια του σπιτιού του. Δείτε αναλυτικά τις δράσεις που έχει ετοιμάσει ο Γάτος Μαουρίτσιο για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου:Διαδραστικές αναγνώσεις για πολύ μικρά παιδιά με τη Μαρία Γίτσα

Ημέρα & Ώρα: Τρίτη 3 & Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 11:00, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 17:30
Οι αναγνώσεις αφορούν ηλικίες 1,5-3 ετών με τον συνοδό τους.
Είσοδος ελεύθερη/απαραίτητη η κράτηση θέσης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ολοήμερο πάρτι με αγαπημένους ανθρώπους και φίλους του Γάτου!Παρουσίαση του βιβλίου “Το νησί του Ίσην” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάρτης

Θα είναι μαζί μας η συγγραφέας Αλίκη Γιαννάκη (στέλνουμε τα φιλιά μας στον Ματθαίο Αμανατιάδη που θα λείπει από την παρέα) και η εικονογράφος Ρένια Μεταλληνού. Ραντεβού στις 12:00. Για παιδιά από 5 ετών. Είσοδος ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Face Painting

Πολύχρωμα σχέδια στο πρόσωπο των παιδιών ζωντανεύουν εικόνες και ήρωες από έναν μαγικό και παραμυθένιο κόσμο. Ελάτε στον Γάτο Μαουρίτσιο να μεταμορφωθείτε από την ομάδα Τούμτσι! Ραντεβού 15:00-16:00. Είσοδος ελεύθερη.

Παίζω με ένα βιβλίο: Εργαστήριο με την παιδαγωγική ομάδα Τούμτσι

Κλάπηκαν τα αυτιά του λαγού Βινς ΣΤΟΠ ο ντετεκτιβ Χαμ έχει αναλάβει την υπόθεση ΣΤΟΠ χρειάζεται άμεσα βοήθεια ΣΤΟΠ η ομάδα Τούμτσι θα είναι εκεί ΣΤΟΠ. Το βιβλίο του Φώτη Δούσου “Κλεμμένα Αυτιά”, των εκδόσεων “Μικρή Σελήνη” θα ζωντανέψει μέσα από θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και κινητικά παιχνίδια. Ραντεβού 16:30-17:30. Για παιδιά 4-7 ετών. Κόστος 8 ευρώ/απαραίτητη η κράτηση θέσης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Leave a Reply