ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΡΒΙΟ ΤΟ 7ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ SUMMER CAMP ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Summer CampΟι τέχνες συναντούν τα παιδιά στον πιο δροσερό κήπο της πόλης, στο πιο όμορφο Summer Camp της πόλης! Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους οι Μορφές Έκφρασης δημιούργησαν για τα παιδιά μια παραμυθένια γωνιά, όπου η Φύση γίνεται  για λίγο το σπίτι τους και οι Τέχνες το όχημά τους στο  περιπετειώδες ταξίδι της ζωής! 

Το καλοκαίρι συνεχίζεται στις Μορφές Έκφρασης και τον Σεπτέμβριο, καθώς πριν από το άνοιγμα των σχολείτο 7ο καλλιτεχνικό summer camp στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους στο Χαϊδάρι, από τις 31 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020. 

Λίγο ακόμα παιχνίδι και ένα μαγικό ταξίδι στις Τέχνες, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιά από τις Μορφές Έκφρασης για παιδιά 5-14 ετών. Μέσα στην πανέμορφη  φύση του Βοτανικού κήπου Διομήδους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μέσα από παραμύθια του κόσμου, την εσωτερική δύναμη που μπορεί να στου χαρίσει η Γνώση και η Μάθηση! Με μουσική, χορό, θέατρο και με όλα τα χρώματα της ψυχής μας θα ανοίξουμε το παραμυθένιο μας σεντούκι και θα ζωγραφίσουμε τα όνειρα μας για έναν κόσμο, αλλιώτικο, ένα κόσμο αληθινά παιδικό, αληθινά όμορφο!

Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και όλες οι δράσεις γίνονται μέσα στη φύση. Η προσοχή των Μορφών Έκφρασης είναι στραμμένη στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο! Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 3464903, 210 3464002 ή μέσω e-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com

Περισσότερες πληροφορίες στο:

https://www.morfesekfrasis.gr/summer-camp-2020.html 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Tηλ: 210-3464903, 210-3464002
E-mail: morfesekfrasiscamps@gmail.com
www.morfesekfrasis.gr

Βοτανικός Κήπος Διομήδους
Ιερά Οδός 403

Leave a Reply