ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

Ο καρυοθραύστης των... παιδιώνΓια τέταρτη χρονιά η εκπαιδευτική μουσική ομάδα musicArte έρχεται στον Παιδικό ΙΑΝΟ. Φέτος, παρουσιάζει ένα μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην “Μουσική της καρδιάς μας”. Το Σάββατο 9/12/2017 στις 11:00, η συνάντηση έχει θέμα «Ο καρυοθραύστης των… παιδιών. Γνωρίζω τον Pyotr Ilyich Tchaikovsky».

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό… Χριστούγεννα. Ένα, δύο, τρία… μαγεία!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: Κατερίνα Παπαδάκου, 2118001160 και στο 6987300329

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS CAFE

cfcd5f40ec0b19ee97ca15982c0d91b7

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα: Κάθε παιδί από τη στιγμή που γεννιέται  μέσα στο στενό οικογενειακό και ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον βιώνει πολλές εμπειρίες σχετικές με τη μουσική. Η μουσική είναι επικοινωνιακή συνθήκη και επίσης η πιο ελεύθερη και αδέσμευτη μορφή τέχνης. Με σεβασμό για τα παιδιά δημιουργήσαμε το μουσικό -εκπαιδευτικό πρόγραμμα  ”Η μουσική της καρδιάς μας’‘ επιχειρώντας να  τα βοηθήσουμε  να αναγνωρίσουν την υπέροχη δύναμη της μουσικής να δημιουργεί συναισθήματα και συγκινήσεις  και να επηρεάζει τις διαθέσεις. Μέσα από ακροάσεις ,παιχνίδια, γρίφους, μουσικούς χάρτες, βιντεοπροβολές, παρουσιάσεις εικόνων και αντλώντας έμπνευση από ένα  διαφορετικό συνθέτη κάθε φορά ”ταξιδεύουμε” στη μουσική του με πυξίδα την αγάπη για τα παιδιά και προορισμό τη χαρά και τη ζεστασιά που μας  χαρίζει.

Ποιά είναι λοιπόν  ”Η μουσική της καρδιάς μας”;

Η μουσική που αγαπάμε, που τραγουδάμε, που χορεύουμε, που παίζουμε. Με τη μουσική που αγαπάμε προσπαθούμε να αμβλύνουμε την οξύτητα, το θυμό, την αδικία…Να βγει στο φως το σμιλεμένο, το όμορφο, το υπέροχο!

Leave a Reply