ΠΑΡΑΜΥΘΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Μουσείο ΣυναισθημάτωνΤο Μουσείο Συναισθημάτων προσκαλεί τα παιδιά στις Παραμυθοϊστορίες της ανυπομονησίας και της βαρεμάρας, τα Σάββατα του Ιουλίου.

Λίγα λόγια για το εργαστήρι…

Διακοπές του Ιουλίου… Τι διαφορά να έχουν από του Ιουνίου, ένα «λ» αλλάζει!

Βαρετό. Εντάξει, μπουγέλο έπαιξα, κρυφτό, κυνηγητό, τυφλόμυγα, βουτιές στη θάλασσα έκανα, παγωτά έφαγα, ζωγραφιές έφτιαξα, βιβλία διάβασα, κάστρα στην άμμο έφτιαξα, κατασκήνωση πήγα και… τώρα τι; Τι άλλο να βρω να κάνω; Βαρετό. Πάμε παραπέρα, πάμε παραπέρα σε αυτά τα άλλα. Να έρθει ο Σεπτέμβρης να δω τους φίλους μου, να ξαναπάω στο …

Θέλω κι άλλη θάλασσα, κι άλλο παγωτό, κι άλλο κυνηγητό, κι άλλο κρυφτό κι άλλο βιβλίο, κι άλλες διακοπές… Κι άλλο! Τι άλλο;

Μέσα από το παραμύθι που έχει σχεδιάσει το Μουσείο Συναισθημάτων, μέσα από την πορεία του ήρωα, μέσα από τα σύμβολα στον κόσμο των παραμυθιών, μικροί και μεγάλοι έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε ερωτήματα και απαντήσεις ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο, σύμφωνα με τη δική του ανάγκη.

Ημερομηνίες: Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 (το εργαστήριο επαναλαμβάνεται 8, 15, 22 και 29 Ιουλίου)
Ηλικίες: ενήλικες και παιδιά 5 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου)

ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΟΒΕ_ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Σημειώνουμε ότι η διαδραστική έκθεση «Γεια σου Κύριε Φόβε!», που έχει δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες μαθητές, γονείς και παιδιά να αντιμετωπίσουν δημιουργικά το συναίσθημα του φόβου, μέσα από το παιχνίδι με τα διαδραστικά εκθέματα, θα ολοκληρώσει τη διαδρομή της στο Μουσείο Συναισθημάτων τον Ιούλιο του 2017! Μπορείτε να την επισκεφτείτε κάθε Σάββατο του Ιουλίου από τις 10 π.μ. έως 1 μ.μ., με είσοδο 4 ευρώ.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

ΚΑΡΑΤΖΑ 7, 11741 ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

ΤΗΛ 210 9218329

ΦΑΞ 210 9218323

E-MAIL info@mce.gr

URL  www.mce.gr

Leave a Reply