Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ θα έχει ένα σούπερ, ανοιχτό εργαστήριο origami για παιδιά 4 ως 12 ετών!

Ελάτε να κατασκευάσουμε πουλάκια, βατραχάκια, έντομα, λουλούδια και άλλα πλάσματα με όμορφα, χρωματιστά origami χαρτιά, καθώς και να τα δούμε να ζωντανεύουν στο δικό τους μικρόκοσμο, εκεί, έξω στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Μαριέττα Καλονά, χαρτοποιός

*Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεχόμενη ροή, από τις 16.00 – 21.00.

Μεταφορά & Parking

Για την διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ θα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά του κοινού με την χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Η υπηρεσία αφορά στις εκδηλώσεις των ενοτήτων: Δραστηριότητες για Παιδιά, Αθλητισμός και Ευεξία, Parklife και Park Your Cinema. Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από τον σταθμό Συγγρού-Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας), και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης καθημερινά.

Επιπλέον κάθε Παρασκευή από τις 17:00 έως τα μεσάνυχτα και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 06:00 έως τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια του shuttle bus θα πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά, ακριβώς και μισή, από τον σταθμό Συγγρού – Φιξ προς την οδό Ευριπίδου και αντίστροφα.

Σημείωση: Η υπηρεσία shuttle bus δεν εξυπηρετεί τις καθημερινές προγραμματισμένες ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ.

To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, θα λειτουργήσει προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. To parking θα ακολουθεί τις ώρες λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ.

Για επιπλέον οδηγίες πρόσβασης, δείτε εδώ.

Leave a Reply