ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και το MBike εκπαιδεύουν τους Μικρούς Ποδηλάτες! Σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο Υπαίθριο Πάρκινγκ και με την παρουσία έμπειρων εκπαιδευτών, παιδιά ηλικίας 5 έως 8 ετών μαθαίνουν για το ποδήλατο: εξοικειώνονται με τα μέρη του ποδηλάτου, μαθαίνουν να ποδηλατούν με ασφάλεια, γνωρίζουν τις βασικές τεχνικές και, κυρίως, κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο – ποδήλατο!

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: MBike

Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Νοεμβρίου | 10.00 – 14.00 (για παιδιά 5-8 ετών)

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

50ed7ba6-31f3-4fa5-b4a2-e6fa4cf94c9d

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 06.00-20.00
Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00-00.00
Κέντρο Επισκεπτών 09.00-22.00

Υπηρεσία Shuttle Bus
Η επίσκεψη στο ΚΠΙΣΝ ξεκινά τώρα από το Σύνταγμα!
Για την ευκολότερη πρόσβαση του κοινού, το μικρό ιδιωτικό λεωφορείο (shuttle bus) του ΚΠΙΣΝ ξεκινά πλέον από το Σύνταγμα, κάνει στάση στον σταθμό Συγγρού – Φιξ και καταλήγει στην Νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.
Επιπλέον, κάθε Παρασκευή από τις 14:30 έως τα μεσάνυχτα και κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 06:00 έως τα μεσάνυχτα τα δρομολόγια του shuttle bus πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά, ακριβώς και μισή. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Αναζητήστε το όχημα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ και επιβιβαστείτε!

Parking
To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. Οι ώρες λειτουργίας του parking είναι από τις 06.00 έως τις 00.00.

Για τις αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης και τα δρομολόγια του λεωφορείου πατήστε εδώ.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα παραδώσει το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Ελληνικό Δημόσιο στις αρχές του 2017. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παράδοσης, το Ίδρυμα με την επιθυμία να καταστήσει το έργο προσιτό στο ευρύ κοινό υποστηρίζει τη διοργάνωση καθημερινών δωρεάν εκδηλώσεων, που δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν το ΚΠΙΣΝ ως νέο προορισμό, να γνωρίσουν τις προγραμματικές του δυνατότητες και τον ρόλο του στην πόλη. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο την τρέχουσα περίοδο έχει τη διαχείριση του έργου, έως ότου ολοκληρωθεί η παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο. Μέσα από τον προγραμματισμό αυτό, ο οποίος περιλαμβάνει αθλητικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, το Ίδρυμα φιλοδοξεί να ενισχύσει τον ανοιχτό διάλογο γύρω από το ΚΠΙΣΝ και να θέσει τις βάσεις για τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων, οι οποίες θα συντροφεύσουν το έργο κατά την επίσημη λειτουργία του από το Ελληνικό Δημόσιο, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Πληροφορίες: 216-8091001  /002 /003 ή με email στο info@snfcc.org

www.SNFCC.org/events

Για να ξεφυλλίσετε το πρόγραμμα εκδηλώσεων Νοεμβρίου πατήστε εδώ.

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Leave a Reply