ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΘΟΥΣ. ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΑΝ ΦΩΤΙΑ

Εργαστήρια λάθουςΕυκαιρία για δημιουργικά λάθη! To Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οργανώνει τα Εργαστήρια Λάθους, μια σειρά από εικαστικές συναντήσεις, στις οποίες τα λάθη επιτρέπονται, η γόμα απουσιάζει, οι γραμμές δεν περιορίζουν και η φαντασία έχει τον πρώτο λόγο!

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, εξερευνούμε το στοιχείο της φωτιάς, παραλληλίζοντας το σχήμα της με τη δομή του λουλουδιού στο εσωτερικό του. Για να δημιουργήσουμε τα δικά μας λουλούδια όμοια με φωτιά εμπνεόμαστε από τα Κόκκινα Κρίνα της Αμερικανίδας ζωγράφου Georgia O’Keeffe και τα Κίτρινα Ηλιοτρόπια του Ολλανδού ζωγράφου Vincent Van Gogh.

imagegen

Εργαστήρια Λάθους

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

Πότε: Σάββατο 09/12 | 17.00-18.00, 18.00-19.00, 19.00-20.00

Πού: ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας. (έως 30 συμμετοχές ανά εργαστήριο)

ae6c99c7-cf23-43ad-b4eb-3aa4ae0cbfea

Πρόσβαση & Δωρεάν Υπηρεσία Shuttle Bus

Και αυτόν τον μήνα, όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Leave a Reply