ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΤΟ PLAYGYM

Πες μου καφέ αρκούδα τι βλέπειςΤο αγαπημένο μας Playgym υποδέχεται για άλλη μια φορά τη σβούρα από τη Ναύπακτο και μας καλεί σε μία διαδραστική αφήγηση του βιβλίου «Πες μου καφέ αρκούδα τι βλέπεις;» (εκδόσεις Καλειδοσκόπιο) για παιδιά 1-3,5 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Μια αρκούδα γίνεται αφορμή για ένα ταξίδι στο δάσος. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τα ζώα και τα χρώματα με το πιο διασκεδαστικό τρόπο. Στο τέλος τα παιδιά θα πάρουν μικρή κατασκευή για να συνεχιστεί το παιχνίδι στο σπίτι. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 1-3 ετών μαζί με τους γονείς τους.

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 50 λεπτά.

Πού: Στο Playgym
Πότε:  Σάββατο 14 Oκτωβρίου 2017 | 6 το απόγευμα
Οn line κράτηση – Early bird μέχρι 7 Oκτωβρίου12€ (1 παιδί και 1 γονιός) | Extra άτομο: +6€το άτομο. 
Στο ταμείο: 15
€ (1 παιδί και 1 γονιός) | Extra άτομο: +6€ το άτομο.
Πληροφορίες στο τηλ. 210 8 100 508
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Απαραίτητη η πληρωμή του συνολικού ποσού εδώ μέσω του συστήματος easy pay της Τράπεζας Πειραιώς με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα visa / mastercard όλων των τραπεζών.

97212512-ed35-4176-8aa4-464762bac0a8

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | Playgym
Αναπαύσεως 18 – Βριλήσσια 15235

Δείτε χάρτη εδώ

Λίγα λόγια για τη σβούρα: Η σβούρα είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε το 2012 στη Ναύπακτο από την Άντζυ Κάντζου. Με αγάπη και πολύ μεράκι κατάφερε να μεταδώσει σε παιδιά και γονείς την αγάπη για το θέατρο, την μουσική και το δημιουργικό παιχνίδι. Στο χώρο της έχει φιλοξενήσει πολλές παραστάσεις και δρώμενα. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για ταξίδια. Παίρνει λοιπόν τα παραμύθια της και έρχεται να μας συναντήσει το Σάββατο στις 4/3 στο Playgym. Αν θέλετε να ταξιδέψετε μαζί της σε τόπους μαγικούς, να ανακαλύψετε μαζί με τα παιδιά σας τις ημέρες της εβδομάδας, τα φρούτα και τόσα άλλα δεν έχετε παρά να την συναντήσετε στις 4/3 στο Playgym! Η σβούρα είναι συνεργάτης των εκδόσεων Καλειδοσκόπιο.

Leave a Reply