13 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ

Summer Camp στην ΤεχνόποληΗ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Summer Camp, την πιο ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και πολύ παιχνίδι. Ανακαλύψτε κι εσείς τους λόγους για τους οποίους αυτό το Summer Camp στην Τεχνόπολη δεν μπορεί παρά να είναι και η δική σας επιλογή για τα παιδιά σας! .

 1. Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία για κάθε παιδί, αφού όποια κι αν είναι η κλίση του ή η διάθεσή του για να περάσει τις καλοκαιρινές μέρες, θα βρει αυτό που του ταιριάζει.
 2. Καθεμία από τις 4 εβδομάδες έχει εντελώς διαφορετική θεματική από τις υπόλοιπες και κάθε μικρός μας φίλος έχει τη δυνατότητα να πάρει μέρος σε όσες επιθυμεί.
 3. Δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα αφού τα παιδιά θα είναι σε χέρια… ειδικών.
 4. Θα έρθουν σε επαφή με βασικές έννοιες της μουσικής γλώσσας και θα αναπτύξουν την επίγνωση του σώματός τους καθώς θα καλλιεργούν, παράλληλα, τις κοινωνικές τους δεξιότητες.
 5. Θα δημιουργήσουν την πρώτη τους μικρού μήκους ταινία animation, μέσα από μία πολύτιμη διαδικασία δημιουργικής εκπαίδευσης, όπου ανάμεσα σε άλλα θα γνωρίσουν την τέχνη του 20ου αιώνα.
 6. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα αναπτύξουν την αίσθηση της ομαδικότητας μέσα από εικαστικά παιχνίδια μυστηρίου ενώ η παράσταση «Αίσωπος: η δύναμη της θέλησης» θα εικονογραφείται και θα ζωντανεύει μπροστά στα μάτια τους.
 7. Θα ανακαλύψουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις νέες τεχνολογίες της σύγχρονης εποχής, δίνοντας ζωή στις δικές τους ρομποτικές κατασκευές.
 8. Καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων τους, θα έρχονται σε επαφή με παιδιά που θα γίνουν οι νέοι τους φίλοι.
 9. Το δεκατιανό και το μεσημεριανό είναι εγκεκριμένα από παιδίατρο.
 10. Το Summer Camp βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανεξαρτήτως κίνησης, αν επιλέξετε να μετακινηθείτε με το μετρό.
 11. Ο χώρος της Τεχνόπολης είναι από μόνος του ένας λόγος, αφού τα ερεθίσματα που θα εισπράξουν τα παιδιά και μόνο από την παρουσία τους σε ένα τέτοιο περιβάλλον είναι πολύτιμα και πολυάριθμα.
 12. Θα λατρέψουν το υπερσύγχρονο πάρκο Skywalk, κι έτσι, θα ξέρετε ότι και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών συναυλιών στην Τεχνόπολη, τα παιδιά σας θα έχουν βρει το δικό τους σημείο που θα δίνουν ραντεβού με την παρέα τους, ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ήσυχοι.
 13. Θα νιώσουν τυχερά που θα έχουν ζήσει μία τέτοια εμπειρία. Και θα είναι!

image004

Summer Camp στην Τεχνόπολη

19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017
Για παιδιά από 6 έως 12 ετών

Κρατήσεις & Πληροφορίες: Τηλ.: 2130109325, 2130109300
(Δευτέρα-Παρασκευή, 11.00-16.00)

E-mail: gasmuseum@athens-technopolis.gr
Facebook page: Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου/Industrial Gas Museum

Leave a Reply