3ο SUMMER CAMP ΤΟΥ WOMEN ON TOP

summer camp του Women On TopΤο Summer Camp του Women On Top είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής (και όχι μόνο) ενδυνάμωσης, που σε βοηθάνε να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου: να βρεις δουλειά, να αλλάξεις θέση, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, να κάνεις ένα καινούριο επιχειρηματικό βήμα, να βρεις τους ιδανικούς πελάτες, συνεργάτες, εργοδότες, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.

Αλλά όχι μόνο αυτό: είναι και μια ευκαιρία να δικτυωθείς, να αντλήσεις έμπνευση και υποστήριξη από μία κοινότητα γυναικών που αναζητά το καλύτερο κάθε στιγμή -και όλα αυτά χωρίς να δυσκολευτείς να απαντήσεις στο δύσκολο ερώτημα «Μα πού να αφήσω τα παιδιά;» (αν έχεις): στο WoT πιστεύουμε ότι παιδιά και γονείς μπορούν και αξίζει να αναπτύσσονται παράλληλα, γι’ αυτό και φροντίζουμε να απασχολούμε δημιουργικά τους μικρούς μας συμμετέχοντες (0-12 ετών) για όση ώρα η μαμά τους βελτιώνει τις δικές της (αλλά και τις δικές τους) προοπτικές.

Μερικές από τις θεματικές που θα συμπεριλαμβάνει το φετινό Summer Camp Women του On Top:

  • Προώθηση της δουλειάς σου online
  • Διεκδικητικότητα αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις
  • Δικτύωση για όσες μισούν το networking
  • Σχεδιασμός επιχειρηματικής ιδέας
  • Επαγγελματικός προσανατολισμός
  • Διαχείριση χρόνου

… και πολλά άλλα.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο εβδομάδων, το κόστος και τους εισηγητές, καθώς και τις εντυπώσεις μερικών από τις 180 γυναίκες που έζησαν την εμπειρία των προηγούμενων Summer Camps του Women On Top. Και φυσικά, να δηλώσετε συμμετοχή!

[Έχουμε δει τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στις γυναίκες που αποφασίζουν να επενδύσουν μία ή δύο ολόκληρες εβδομάδες στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και ενδυνάμωση. Δίνοντας στον εαυτό σου το μήνυμα ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις την αλλαγή, σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεσαι καθημερινά ανάμεσα σε γυναίκες που έχουν αντίστοιχους στόχους, όνειρα και ανάγκες με σένα,, κερδίζεις τελικά μια εμπειρία μεταμόρφωσης -δοκίμασέ το!]

Πληροφορίες

Πότε: Καθημερινά 11-15/6, από τις 17.00 μέχρι τις 20.00, και 18-22/6, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00

Πού: Στο χώρο τέχνης –ισμός, Ευπατρίδων 17 & Τριπτολέμου, Γκάζι

Κόστος:

– 1 σεμινάριο: 40 ευρώ + ΦΠΑ
– 3 σεμινάρια: 100 ευρώ + ΦΠΑ
– 5 σεμινάρια: 150 ευρώ + ΦΠΑ
– Όλα τα σεμινάρια του Summer Camp του Women On Top: 250 ευρώ + ΦΠΑ

– 5 ευρώ / ώρα για τη δημιουργική απασχόληση κάθε παιδιού (0-12 ετών)

Στις παραπάνω τιμές ισχύει 10% έκπτωση για όσες είναι άνεργες με κάρτα ανεργίας και όσες δηλώσουν συμμετοχή μαζί με μία συνεργάτιδα ή φίλη τους.

Δήλωση συμμετοχής: https://goo.gl/forms/Xdjgy9idKuwsabSy2 

Περισσότερες πληροφορίες:

https://womenontop.gr/mentoring-learning/the-learning-hub/summer-camp-2018/

info@womenontop.gr

Leave a Reply