ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ #ΜΕΝΟΥΜΕΑΣΦΑΛΕΙΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19, ΜΕΡΟΣ Β’

PAIDIMASKAKORONOIOSΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», μας προσκαλούν στην ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση, με γενικό θέμα:«Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ: ενημέρωση για την πανδημία COVID 19–μέρος Β’», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνθήκες ζωντανής μετάδοσης στο Youtube την: Τετάρτη  27 Μαΐου και ώρες 18:30-20:00.

Συμμετέχουν επίσης τα δίκτυα του ΟΚΑΝΑ και του προγράμματος «Από το Α έως το Ω : μια Ακαδημία για Γονείς» της  Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.). Προκειμένου να παρακολουθήσετε την ενημερωτική συνάντηση ζωντανά, δεν έχετε παρά να επιλέξετε  την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οι ομιλίες θα μαγνητοσκοπηθούν και πως αυτή η μαγνητοσκόπηση (το βίντεο) θα είναι διαθέσιμη και μετά το τέλος της εκδήλωσης  στο youtube, με τον τίτλο: «Παιδιά και έφηβοι στις μέρες του #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ : ενημέρωση για την πανδημία COVID 19», ώστε να μπορέσετε να την παρακολουθήσετε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Clipboard

Leave a Reply