(Έληξε) Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία “Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν”

To Taλκ και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 5 τυχερούς από ένα ζευγάρι συλλεκτικά παιδικά γυαλιά ηλίου, από την ταινία “Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν”.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Feelgood Entertainment στο Facebook εδώ και εδώ  αντίστοιχα εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Οι τυχεροί φίλοι είναι οι Ελίνα Ψυχογιού, Δανάη Λεωνίδα, Ορέστης Χαρίτος, Μαριγιάννα Σιμοπούλου και Γιάννης Δημητρόπουλος. 

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 14.6.2023 στις 11 το πρωί και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με e-mail και θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

Η πρωτοπόρα ομάδα που μας χάρισε το βραβευμένο με Όσκαρ animation «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» (Spider-Man: Into the Spider-Verse) επιστρέφει με το πολυαναμενόμενο σίκουελ «Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν» (Spider-Man: Across the Spider-Verse), το συναρπαστικό δεύτερο κεφάλαιο της τριλογίας με πρωταγωνιστή τον Miles Morales, του μισού μαύρου και μισού Πορτορικανού ήρωα που γνωρίσαμε στα κόμικς των Brian Michael Bendis and Sara Pichelli το 2011.

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο-Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά. Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-ΣύμπανΣτη νέα ταινία, ο Miles πρέπει να κάνει τις επιλογές του και να χαράξει το δικό του μονοπάτι. Όλοι μπορούν να φορέσουν τη μάσκα και τώρα πρέπει να ανακαλύψει ότι το πώς φοράς τη μάσκα είναι αυτό που σε κάνει ήρωα. Ο Miles και η Gwen θα αντιμετωπίσουν φαινομενικά αξεπέραστα εμπόδια που μπορεί να επηρεάσουν δραστικά τις ζωές τους και τις ζωές όλων στο Αραχνο-Σύμπαν για πάντα.

Η ομάδα πίσω από την ταινία διευρύνει για μία ακόμα φορά τον ορισμό της αφήγησης μέσα από το κινούμενο σχέδιο, με ακόμα πιο πρωτοποριακή εικαστική προσέγγιση, χτίζοντας πάνω στην αισθητική των κόμικς της πρώτη ταινίας, καθώς οι ήρωες επισκέπτονται διαφορετικές διαστάσεις και συναντούν νέους χαρακτήρες με το δικό τους μοναδικό στιλ. 

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν

Σκηνοθεσία: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson

Σενάριο : Phil Lord & Christopher Miller και David Callaham

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν

Βασισμένο στα MARVEL Comic Books

Παραγωγή: Avi Arad, Amy Pascal, Phil Lord, Christopher Miller, Christina Steinberg

Ακούγονται: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jake Johnson, Issa Rae, Daniel Kaluuya, Jason Schwartzman, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham & Oscar Isaac

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται:
Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ίρις Τσιμπρή, Ζωή Κατσάτου, Γιώργος Σκουφής, Γιώργος Στάμος, Ζωή Κατσάτου, Σοφία Τσάκα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ειρήνη Βαλατσού, Λίλα Μπακλέση, Γιάννης Τσούτσιας, Γιάννης Υφαντής, Νέστωρ Κοψιδάς, Αμαλία Τσεκούρα, Ορφέας Λιανός, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ράντου Πουιάνου, Λένα Μαραβέα, Στέλιος Ψαρουδάκης, Ηλέκτρα Λιανού, Κωνσταντίνος Κουνέλας, Ντένης Μακρής, Τάνια Παλαιολόγου Θάνος Λέκκας, Χάρης Γρηγορόπουλος

Διάρκεια:140’

ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

ΔΕΙΤΕ ΤΟ INTERNATIONAL TRAILER:


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Feelgoοd Entertainment διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 5 τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας “Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν“.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στη Feelgood Entertainment, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με τον διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την Τετάρτη 14.6.2023, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές.
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. 
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply