ΔΕΧΟΜΑΙ…

60832813_10156446616080885_6098413407776538624_nΚυρίες και κύριοι, εγώ η τιποτένια σύζυγος του αξιοπρεπούς κυρίου δηλώνω κατόπιν δικών σας υποδείξεων και επιθυμίων, πλήρη και αιώνια υποταγή στον άνθρωπο που με τρέφει, με ζει, με βρίζει, με εξουσιάζει και με ξεφτιλίζει με κάθε ευκαιρία.
Δηλώνω ότι θα δείξω αμέτρητη υπακοή στις προσταγές του και δεν θα τολμήσω να ζητήσω να απομακρυνθώ από το πλευρό του για κανένα απολύτως λόγο, μιας και κάτι τέτοιο προσβάλλει τα ήθη και τα έθιμα της ιερής οικογένειας και της κοινωνίας.
Δηλώνω ανίκανη να μην υποταχθώ στις ανάγκες του και στα θέλω του, διότι αναγνωρίζω όπως κι εσείς τη γυναικεία φύση που με θέλει δούλα του εξουσιαστή μου. Δηλώνω υπεύθυνα, κατόπιν δικής σας ενθουσιώδους εμμονής, ότι θα υπομείνω αυτή την υποταγή μέχρι να πεθάνει και το τελευταίο ζωηρό, ζωντανό και ατίθασο κύτταρο του οργανισμού μου.
Δηλώνω ότι δεν θα διαμαρτυρηθώ για κανένα ξυλοδαρμό, βιασμό, εκβιασμό και θα στέκομαι πάντα άξια του γυναικείου ρόλου που μου έχετε κάνει την τιμή να μου δώσετε.
Κυρίες και κύριοι, θαυμάστε με. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες σας.
Κυρίες και κύριοι, δέχομαι χωρίς καμία διαμαρτυρία ότι μπορείτε να κρίνετε άφοβα και με τα χειρότερα λόγια τι φοράω, πώς περπατάω, πώς μιλάω, πως σωπαίνω, πως με υποτιμάνε και τι επιθυμώ.
Κύριες και κύριοι αποδέχομαι το δικαίωμα σας να με δολοφονείτε με κάθε ευκαιρία και την υποχρέωση τόσο τη δική μου όσο και των υπόλοιπων ομοίων μου να μην προβάλλουμε αντίσταση ως αποτέλεσμα της δικής σας φυγοπονίας και απραγίας.
Κυρίες και κύριοι, είμαι δικό σας δημιούργημα και δηλώνω υπεύθυνα ανεύθυνη του ρόλου μου.

No Responses

Leave a Reply