ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ

Χαίρετε! Επιτρέψτε μου να σας συστηθώ, αν και γνωριζόμαστε ήδη. Με λένε «Σελέμπριτι» και είμαι η μάνα των lifestyle sites, η μάνα που παρουσιάζει τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα, η μάνα που δίνει συνεντεύξεις στα περιοδικά, η μάνα που την καλούν σε χίπστερ down town γραφεία οι διαφημιστές και μετά την αγοράζουν πελάτες γιατί είναι ταμάμ με το «brand essence» της μάρκας. Μα και βέβαια χαίρομαι που σας γνωρίζω. Τώρα πια με ξέρετε καλά…
Με βλέπετε σε ατσαλάκωτες γυαλιστερές σελίδες. «Ω, μα μη με τραβάτε τώρα είμαι τα παιδιά μου – έλα, μωρό μου, κοίτα την κάμερα». Είμαι ντυμένη casual, να απλώς αυτές τις «Αχ» μπότες φοράω σαν Εσκιμώος που πάει για ψάρεμα στην απέναντι τρύπα. Τα παιδιά μου; Όχι, δεν φοράνε κάτι υπερβολικό. Πάντως κρέας μια οικογένεια θα αγόραζε για 3 μήνες με αυτά. Συγγνώμη, δεν ήθελα να σας στενοχωρήσω.
Πώς δείχνω τόσο όμορφη; Κάθε μέρα, πριν βγω, έρχεται ο hair stylist Τάκις και στο πι και φι μου φτιάχνει κάτι ανεπιτήδευτο. Πώς; Εσύ δεν έχεις hair stylist; Μια φορά στους 2 μήνες το πολύ πας; Σε ποιο; Είναι στην Κηφισιά; Α, είναι ένα συνοικιακό που το έχει μια Μαιρούλα και σου τραγουδάει στα αυτί τι έκανε ο μπακάλης στη γυναίκα του που την έπιασε με άλλη. Oh mon dieu! Αν θες να σου δανείσω το τηλέφωνο του Τάκις να τον καλέσεις. Δεν χρεώνει πολλά. Δέχεται και επιταγές.
Μα ναι, εγώ ήμουν σε εκείνη τη φωτογράφηση που θήλαζα την ώρα της δουλειάς, αγκαλιάζοντας έτσι με θέρμη το τρεντ του θηλασμού. Το θεωρώ μέγιστο δώρο για το παιδί μου. Και βέβαια δεν το κάνω για τα φώτα της δημοσιότητας. Φυσικά είμαι ευγνώμων στον ιδιοκτήτη του καναλιού. Δείχνει βαθιά συμπαράσταση στο ότι εκτός από γυναίκα καριέρας είμαι και μητέρα. Εσύ; Αλήθεια είναι ότι είχες τόσο καλά αφεντικά, που σε απέλυσαν για να μεγαλώσεις το παιδί σου, 18 μήνες αφού γέννησες; Τι κατανόηση! Τι ευγένεια!
Υπερβάλλεις. Εντάξει, δεν θα το αρνηθώ. Οι μηροί, οι κοιλιακοί και οι γλουτοί μου είναι πιο σκληροί και από κορμό δέντρου στη Λαπωνία. Όχι, δεν μπήκα αμέσως για πλαστική στα επίμαχα σημεία αφού γέννησα. Πώς σου πέρασε αυτό από το μυαλό; Ποτέ δεν θα το έκανα. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό και προσέχω λίγο τη διατροφή μου. Αυτό είναι όλο.
Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Αν δεν είχα τον άντρα μου να με στηρίζει δεν θα τα κατάφερνα. Είναι τόσο γλυκός και τρυφερός. Αλλά κι εγώ το ανταποδίδω. Το βράδυ, αφού κοιμηθούν τα παιδιά, μπαίνω στο μπουντουάρ μου, ανοίγω τη δίφυλλη ντουλάπα μου από ξύλο κερασιάς, φοράω τα agent provocateur μου, κυλιέμαι σαν γατούλα του Σιάμ μπροστά στον άντρα μου και του χαρίζω ώρες ηδονής που θα τις ζήλευε η Σειρήνα. Όχι. Όχι. Δεν είμαι ποτέ κουρασμένη για σεξ. Μα τι έπαθες; Χλόμιασες.
Τώρα τα Χριστούγεννα; Θα πάρω τα παιδιά να πάμε στη λίμνη Κόμο. Μας κάλεσαν και στην Ελβετία, αλλά δεν μπορώ καθόλου τα χιόνια, μου χαλάνε το μέικ απ, ούτε και στα παιδιά αρέσει. Ο πατέρας τους έχει κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις, δεν θα έρθει. Μα βέβαια είναι σημαντικές. Κατάλαβα, εσείς μένετε Ελλάδα; Όχι, όχι, δεν εννοώ την εκπομπή της Νετ.
Ποιος μου κρατάει τα παιδιά; Α, δεν έχω απαιτήσεις. Έχω απλώς 2 κοπέλες για τα πρωινά και μετά το απόγευμα έρχεται μια κοπέλα για αγγλικά και μια άλλη για baby yoga. Πόσων χρόνων είναι τα μικρά μου; 18 μηνών, και δεν τα έχουν κλείσει ακόμα. Ναι, ναι, ειδικά με τα αγγλικά, άργησαν να ξεκινήσουν.
Εγώ γυμναστήριο; Α, όχι δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Μόνο ΤΡΧ και γιόγκα, τρέξιμο και ποδήλατο. Γενικώς δεν είμαι πολύ πειθαρχημένη αυτόν τον καιρό. Κάνω μόνο 2 ώρες την ημέρα. Πρέπει να μπω σε τάξη όμως γιατί νιώθω πως πάλι μαζεύω κιλάκια. Χα χα, είσαι τόσο καλή. Μα κι εσύ είσαι κούκλα. Πού γυμνάζεσαι; Α, στο σφουγγάρισμα. Τι είναι; Νέα τεχνική; Σίγουρα από τις ΗΠΑ θα έρχεται, ακούγεται τόσο ανατρεπτική.
Αχ, μωρέ, θα ήθελα τόσο να συνεχίσουμε να μιλάμε, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Με έχουν καλέσει κι αλλού. Στο twitter μου δηλαδή. Έχω τόσους χιλιάδες followers. Έχω και τα παιδιά, καταλαβαίνεις…
Τι δύσκολο πράγμα είναι να είσαι μάνα στις μέρες μας, χρυσή μου…

Leave a Reply