ΖΙΤΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η νέα µάρκα επιτραπέζιων παιχνιδιών ΖΙΤΟ υπόσχεται να ενθουσιάσει µικρούς και µεγάλους! Στόχος της ZITO είναι να φέρει κοντά την οικογένεια και την παρέα και να σπάσει τη ρουτίνα της καθηµερινότητας. Με γνώµονα τις ανάγκες σας, η ΖΙΤΟ προσφέρει διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια, τα οποία απευθύνονται σε παίκτες όλων των ηλικιών.

Προτάσεις δώρων για μικρά και μεγάλα παιδιά…

COLORBRAIN. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΣΑΣ! Για παιδιά από 12 ετών, 24.99
Καλωσορίσατε στο πιο… πολύχρωμο επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων! 300 συναρπαστικές ερωτήσεις γνώσεων, από αγαπημένους παιδικούς ήρωες έως σημαίες χωρών, περιμένουν να τις απαντήσετε με… χρωματιστό τρόπο!

STRATEGO 1821 Για παιδιά από 8 ετών, 39.99
Συλλεκτική έκδοση του κλασικού επιτραπέζιου παιχνιδιού στρατηγικής STRATEGO για την επέτειο συμπλήρωσης 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

CUBIMAG JUNIOR  Για παιδιά από 3-8 ετών, 14.99
Εξασκήστε το μυαλό σας με τις πιο διασκεδαστικές σπαζοκεφαλιές, που θα σας κάνουν να… κολλήσετε. Διαλέξτε και χρησιμοποιήστε τα σωστά κομμάτια για να λύσετε την κάθε σπαζοκεφαλιά.

HAPPY BUNNY Για παιδιά από 3-6 ετών, 19.99
Ένα απίθανο παιχνίδι συνεργασίας που εξασκεί τα μικρά παιδιά στην εναλλαγή σειράς και εκπαιδεύει τη μνήμη!

LIFT IT Για παιδιά από 7 ετών, 19.99
Κεφάλια, στις θέσεις σας; Ετοιμαστείτε για έναν… κατά μέτωπο αγώνα ταχύτητας! Το LIFT IT! είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παρέα, που απαιτεί ταχύτητα, ακρίβεια, προσοχή και… σταθερό κεφάλι!

MONSTER DENTIST Για παιδιά 5-12 ετών, 24.99
Άουτς, τα δοντάκια μου πονάνε! Βοηθήστε τα τερατάκια σας να φτιάξουν τα δόντια τους και γίνετε ο καλύτερος ΤΕΡΑΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ! Βρείτε και ξεχωρίστε γρήγορα τα δόντια που χρειάζονται σφράγισμα αλλά προσέξτε μην τα μπερδέψετε με τα υγιή δόντια! Χρησιμοποιήστε έξυπνα το στοματικό καθρεφτάκι σας και προλάβετε τους άλλους παίκτες!

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ Για παιδιά από 7 ετών, 19.99
Με έμπνευση από το παραμύθι «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και τους θαυμαστούς χαρακτήρες του, Η Αλίκη στη Χώρα των Λέξεων είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι λέξεων για όλη την οικογένεια!

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΛΟΥΙ Για παιδιά 3-12 ετών, 19.99
Ο Λούι είναι έτοιμος για απογείωση! Είστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσετε;Καθώς ο Λούι περνά πάνω από τον αχυρώνα σας, προσπαθήστε να προστατέψτε τα κοτόπουλά σας αποκρούοντας το αεροπλάνο του.

Αναζητήστε αυτά και όλα τα υπόλοιπα επιτραπέζια παιχνίδια zito σε επιλεγμένα καταστήματα και στο zito.gr και ζήστε τη μαγεία των γιορτών με ένα ή και περισσότερα παιχνίδια!

Leave a Reply