ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΣΤΟ E-SHOP ΤΗΣ ACTIONAID

Το καλοκαίρι έφτασε και η ActionAid το υποδέχεται με πολλά καλοκαιρινά σχέδια στο e-shop της για μικρούς και μεγάλους.

Για τους πολύ μικρούς ActionAiders ξεχωρίζει ένα νέο, χαρούμενο και πρωτότυπο σχέδιο στη σειρά της για βρεφικά φορμάκια με ένα μαϊμουδάκι και το μήνυμα “Let’s go Bananas” να μεταφέρει την ανεμελιά του καλοκαιριού. Ανακαλύψτε το μαϊμουδάκι και όλα τα άλλα βρεφικά και παιδικά στο http://eshop.actionaid.gr/ και στηρίξτε το έργο της ActionAid στον κόσμο και στην Ελλάδα.

AAH_baby_lets-go-bananas_1000x1333px

Το μαϊμουδάκι προστίθεται στην παρέα ενός ιπποπόταμου, μιας πάπιας, ενός λιονταριού, μιας καμηλοπάρδαλης και μερικών ελεφάντων που βρίσκονται κι αυτοί σε φορμάκια από 100% βαμβακερό ύφασμα με οικολογικές κλωστές. Θα τα βρείτε σε τρία μεγέθη: 3-6 μηνών, 6-9 μηνών, 9-12 μηνών. Για μεγαλύτερα παιδιά, στο e-shop της ActionAid, θα βρείτε T-shirts που είναι διαθέσιμα για ηλικίες από 2 έως 12 ετών.

Τα σχέδια αυτά συνδυάζονται και με αντίστοιχες καλοκαιρινές τσάντες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην παραλία. Και για τους μεγάλους μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια για το καλοκαίρι σε T-shirtsμε μηνύματα όπως «The distance between dream and reality is called Action», «It only takes one person to change your life, you» και «Love sees no colour» σε πολλά χρώματα και σχέδια.

ΑΑΗ_bag

Μπείτε στο http://eshop.actionaid.gr/, βρείτε τα υπέροχα σχέδια και απίθανες προσφορές και στηρίξτε το έργο της ActionAid.

Leave a Reply