ΚΑΛΟΚΑΙΡΙNA ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ HELLO KIDS

Hello KidsΤο Hello Kids αφουγκράζεται τις ανάγκες γονιών και παιδιών εδώ και 15 χρόνια! Τα τελευταία 5 χρόνια λειτουργεί, εκτός από το φυσικό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, και το www.hellokids.gr, ένα από τα πιο ενημερωμένα e-shops με επιλεγμένα παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης! Ανακαλύψτε εκπαιδευτικά παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών και τα βοηθούν να αφηγηθούν τη δική τους ιστορία παίζοντας! Παιχνίδια φτιαγμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από σετ κατασκευών και puzzles, που κινούν την περιέργεια και βελτιώνουν τη λεπτή κινητικότητα των μικρών μας φίλων! Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό στον χώρο του παιδικού παιχνιδιού, προτιμήστε το Hello Kids! Οι άνθρωποί του θα σας εξυπηρετήσουν με μεγάλη χαρά! Δείτε τις προτάσεις μας για καλοκαιρινά δώρα!

Μεγάλο Πόστερ με 200 αυτοκόλλητα – Σημαίες του Κόσμου

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ με τον παγκόσμιο χάρτη και κολλήστε τις σημαίες 197 κρατών. Κάθε σημαία έχει έναν αριθμό για να μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποια σημαία αντιστοιχεί σε κάθε χώρα. Πριν κολλήσει την κάθε σημαία, το παιδί θα πρέπει να παρατηρήσει, να συγκρίνει και να αναγνωρίσει και με αυτόν τον τρόπο να συγκρατήσει καλύτερα όλες τις πληροφορίες. Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο. Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik.

Μεγάλο Πόστερ με 59 αυτοκόλλητα – Ζώα του Ωκεανού

Ξεδιπλώστε το μεγάλο πόστερ με τον παγκόσμιο χάρτη και κολλήστε τα πιο γνωστά θαλάσσια ζώα του κόσμου: φάλαινες, δελφίνια, καρχαρίες, μέδουσες και πολύχρωμα κοράλλια. Κάθε ζώο έχει έναν αριθμό για να μπορείτε εύκολα να αναγνωρίσετε ποιο ζώο αντιστοιχεί σε κάθε τοποθεσία. Αυτό το πόστερ επιτρέπει στο παιδί να ανακαλύψει τα ζώα των ωκεανών και να θαυμάσει την ομορφιά τους. Πριν κολλήσει το κάθε ζώο, το παιδί θα πρέπει να παρατηρήσει, να συγκρίνει και να αναγνωρίσει και με αυτόν τον τρόπο να συγκρατήσει καλύτερα όλες τις πληροφορίες. Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο. Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί από την Lucie Brunellière και κατασκευάστηκε για παιδιά άνω των 7 ετών από τη γαλλική εταιρεία Poppik.

Τα πρώτα μου αυτοκόλλητα – Ωκεανός

Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει όμορφες κάρτες με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά. Υπάρχουν έξι κάρτες με ψαράκια και ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει για να τον ανακαλύψετε! Σε αυτές τις έξι κάρτες, κολλάμε τα αυτοκόλλητα στις διακεκομμένες γραμμές ακολουθώντας τα χρώματα. Σιγά σιγά, οι εικόνες χρωματίζονται! Μόλις ολοκληρωθούν οι κάρτες θα δημιουργήσουν μια ωραία συλλογή από μικρούς πίνακες,  για να διακοσμήσουν το δωμάτιο. Μια πολύ εύκολη δραστηριότητα που θα αρέσει πολύ στα μικρά χεράκια. Τα παιδιά παίζουν με τα αυτοκόλλητα και συγκεντρώνονται σε αυτήν τη δραστηριότητα για πολλά λεπτά.  Οι κάρτες έχουν θήκη αποθήκευσης, καθιστώντας την ιδανική δραστηριότητα για παιχνίδι και εκτός σπιτιού. Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για μικρά παιδιά ηλικίας από 2 ετών.

Τα πρώτα μου αυτοκόλλητα – Ζωάκια

Αυτό το σετ της εταιρείας Poppik περιέχει όμορφες κάρτες με 96 αυτοκόλλητα για πολύ μικρά παιδιά. Υπάρχουν έξι κάρτες με ζωάκια και ένας ολόκληρος κόσμος σας περιμένει για να τον ανακαλύψετε! Σε αυτές τις έξι κάρτες, κολλάμε τα αυτοκόλλητα στις διακεκομμένες γραμμές ακολουθώντας τα χρώματα. Σιγά σιγά, οι εικόνες χρωματίζονται! Μόλις ολοκληρωθούν οι κάρτες θα δημιουργήσουν μια ωραία συλλογή από μικρούς πίνακες,  για να διακοσμήσουν το δωμάτιο. Μια πολύ εύκολη δραστηριότητα που θ’ αρέσει πολύ στα μικρά χεράκια. Τα παιδιά παίζουν με τα αυτοκόλλητα και συγκεντρώνονται σε αυτήν τη δραστηριότητα για πολλά λεπτά. Οι κάρτες έχουν θήκη αποθήκευσης, καθιστώντας την ιδανική δραστηριότητα για παιχνίδι και εκτός σπιτιού. Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για μικρά παιδιά ηλικίας από 2 ετών. Στην ηλικία που το παιδί αρχίζει να χειρίζεται με ακρίβεια τις κινήσεις του, το να παίζει με τα αυτοκόλλητα είναι μια εξαιρετική άσκηση που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση και συμβάλλει στην ανάπτυξη της λεπτής κινητικής του δεξιότητας καθώς και της αναγνώρισης χρώματος και σχήματος. Το παιδί ενθαρρύνεται να παρατηρήσει τις λεπτομέρειες στην εικόνα και τα χρώματα, να αναγνωρίσει και να ονομάσει κάθε στοιχείο. Τα αυτοκόλλητα αφαιρούνται πολύ εύκολα από τις κάρτες και μπορούν να επανακολληθούν σε αυτές άπειρες φορές.

Κατασκευάζω χάρτινο θεατράκι με πειρατές

Η εταιρεία Pukaca σας προσκαλεί να παίξετε κουκλοθέατρο με αυτό το πειρατικό καράβι και να δημιουργήσετε τις δικές σας ιστορίες. Η πορτογαλική εταιρεία Pukaca σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά προϊόντα από χαρτί και χαρτόνι. Τα προϊόντα είναι ελεύθερα από πλαστικό, είναι 100% από ανακυκλωμένο χαρτί και φέρνουν χαρά και ευτυχία στα παιδιά. Κάθε σετ περιέχει 7 σελίδες 100% ανακυκλωμένου χαρτιού υψηλής ποιότητας. Διαθέτει χάρτινο θέατρο για συναρμολόγηση, 3 σενάρια, 7 χαρακτήρες, 1 βάση και 2 ακόμη στοιχεία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ψαλίδι και κόλλα για να φτιάξετε την ιστορία σας από την αρχή. Συναρμολόγηση: Τα μικρότερα παιδιά μπορεί να απαιτήσουν τη βοήθεια ενός ενήλικα για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους. Συνήθως κάθε παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα ή και περισσότερο για να ολοκληρωθεί. Τα περισσότερα από τα χάρτινα παιχνίδια απαιτούν αναδίπλωση, κοπή και κόλληση για συναρμολόγηση.

Κατασκευάζω ζώα της θάλασσας από χαρτί

Kόψτε, διπλώστε, κολλήστε και ταξιδέψτε στον βυθό της θάλασσας! Αυτά τα χάρτινα παιχνίδια είναι πολύ ξεχωριστά. Μπορείτε να μετακινήσετε τα κεφάλια τους και να φτιάξετε τις δικές σας ιστορίες! Η πορτογαλική εταιρεία Pukaca σχεδιάζει και κατασκευάζει μοναδικά προϊόντα από χαρτί και χαρτόνι. Τα προϊόντα είναι ελεύθερα από πλαστικό, είναι 100% από ανακυκλωμένο χαρτί και φέρνουν χαρά και ευτυχία στα παιδιά. Κάθε σετ περιέχει 9 σελίδες ανακυκλωμένου χαρτιού υψηλής ποιότητας 100%. Θα φτιάξετε τέσσερα 3D Χάρτινα Παιχνίδια, έναν καρχαρία, μία θαλάσσια χελώνα, ένα χταπόδι και μία φάλαινα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ψαλίδι και κόλλα για να φτιάξετε τα δικά σας ζώα της θάλασσας από την αρχή και να παίξετε μαζί τους. Συναρμολόγηση: Τα μικρότερα παιδιά μπορεί να χρειάζονται τη βοήθεια ενός ενήλικα για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους. Συνήθως κάθε παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα ή και περισσότερο για να ολοκληρωθεί. Τα περισσότερα από τα χάρτινα παιχνίδια απαιτούν αναδίπλωση, κοπή και κόλληση για συναρμολόγηση. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών. Επίπεδο Δυσκολίας: 4/5. Περιλαμβάνονται οδηγίες.

Μεγάλο Μωσαϊκό με 750 αυτοκόλλητα – Ενυδρείο

Ένα μεγάλο πόστερ και 750 μοναδικά αυτοκόλλητα από τη γαλλική εταιρεία Poppik. Το παιδί κολλάει τα σωστά σχήματα στο σωστό σημείο ακολουθώντας έναν χρωματικό κώδικα και συνθέτει την εικόνα ενός μαγικού βυθού. Είναι σχεδιασμένο στη Γαλλία από την Charlotte Roederer για την εταιρεία Poppik. Κατασκευάζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτή η δραστηριότητα έχει κατασκευαστεί για παιδιά  3-6 ετών. Ενισχύει την ικανότητα αναγνώρισης χρωμάτων και σχημάτων και τη λεπτή κινητικότητα. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν και να επανακολληθούν για ατελείωτο παιχνίδι. Είναι ένα δημιουργικό χόμπι που προάγει την ηρεμία και τη συγκέντρωση.

Οι πειρατές και ο χαμένος θησαυρός 

Η συσκευασία περιέχει 2 φιγούρες πειρατών κι ένα μπαούλο θησαυρού, από ξύλινο υλικό. Για την αποτύπωση των σχεδίων πάνω στο ξύλο έχει γίνει χρήση ειδικού αφρώδους υλικού. Για τη διακόσμηση των περιεχομένων της συσκευασίας δίνεται foam clay σε διάφορα χρώματα, αλλά και αστραφτερά στρασάκια για περαιτέρω διακόσμηση. Το πόσο λαμπερός θα είναι ο θησαυρός είναι στο χέρι σου… Από την Creativ Company.

Mini Πόστερ με 26 αυτοκόλλητα – Μπλε – Θάλασσα 

Η διάσημη εικονογράφος Ingela Arrhenius σχεδίασε πολύ όμορφες αφίσες σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Ανακαλύψτε εδώ την μπλε αφίσα που θα φωτίσει τον χώρο σας με την εξαιρετικά μοντέρνα ρετρό σχεδίαση. Το παιδί κολλάει τα 26 επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα, παρατηρώντας τα περιγράμματα στο πόστερ και θα ανακαλύψει όλα τα μπλε θαλασσινά στοιχεία: μια φάλαινα, ένα αλιευτικό σκάφος, έναν καρχαρία, μια γαρίδα. Μόλις το ολοκληρώσει θα έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο πόστερ για να διακοσμήσει το δωμάτιό του. Αυτή η μίνι αφίσα με τη θάλασσα μπορεί εύκολα να κορνιζαριστεί (μέγεθος Α4) και να συνδυαστεί και με τα άλλα χρώματα της ίδιας σειράς και να δημιουργήσετε έναν πολύχρωμο τοίχο! Αυτή η μίνι αφίσα παρουσιάζει ένα υπέροχο θαλάσσιο σύμπαν, αντιπροσωπευτικό του μπλε χρώματος. Θα δείξει στα παιδιά ό,τι μπλε υπάρχει κοντά στη θάλασσα: μια γαλάζια φάλαινα, έναν μπλε καρχαρία και ένα αλιευτικό σκάφος. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν αναγνωρίζοντας όλα τα μπλε στοιχεία. 

Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες αποστέλλονται σε 24-48 ώρες και σε ιδιαίτερα επιμελημένη συσκευασία δώρου!

Hello Kids
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 10679, Αθήνα
Δευ-Τετ, 10 π.μ – 5 μ.μ.
Τρι-Πεμ-Παρ, 10 π.μ. – 8 μ.μ.
Σαβ. 10 π.μ. – 3 μ.μ.
210 68 28 809
www.hellokids.gr

Leave a Reply