Η SANITAS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ LET’S DO IT GREECE ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσοι εθελοντές μπορούν να συντονιστούν μέσα σε 1 μόνο ημέρα; Αν όχι, ήρθε τώρα η μεγάλη στιγμή! Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει…

Σε μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εθελοντικές εκστρατείες καθαρισμού θα συμμετέχει η SANITAS την Κυριακή 26 Απριλίου. Έχοντας αποδείξει επανειλημμένως την έντονη εταιρική κοινωνική ευθύνη που την περιβάλει, η SANITAS γίνεται ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του «Let’s do it GREECE», το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καθιερωμένης Διεθνούς Εθελοντικής Εκστρατείας, “Let’s do it World”.

Την Κυριακή 26 Απριλίου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ολόκληρη η Ελλάδα θα συντονιστεί και θα “φωνάξει” “LET’S DO IT GREECE!”, σε μία προσπάθεια αφιερωμένη στον εθελοντισμό, στη συνεργασία και στη διάδοση του μηνύματος για την περιβαλλοντική προστασία, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Η SANITAS, θέλοντας να είναι ενεργό κομμάτι της πανελλαδικής εθελοντικής δράσης «Let’s do it GREECE», συμμετέχει ως εθνικός υποστηρικτής, παρέχοντας προϊόντα SANITAS (σακούλες απορριμμάτων και γάντια) για μια πιο καθαρή, όμορφη και δημιουργική Ελλάδα!

sanitas

Έτσι, σε μία ημέρα συντονίζονται, κάτω από το ίδιο όραμα, πάνω από 1,000 Ελληνικοί φορείς (περιβαλλοντικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, σχολεία, δήμοι, περιφέρειες, επιχειρήσεις και πολίτες), δημιουργούνται εκατοντάδες σημεία δράσης σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζονται πάνω από 40,000 εθελοντές με στόχο την ενεργοποίηση όλης της χώρας για τη διάδοση του εθελοντισμού στην Ελλάδα και τη δημιουργία ενός Πανελλαδικού δικτύου ενεργών πολιτών.

Κύριο μέλημα αυτής της πανελλήνιας προσπάθειας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, η διάδοση της ανακύκλωσης και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων για τη συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες, συλλόγους, εκπαιδευτικές και επιχειρηματικές κοινότητες και με θεσμικούς φορείς στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πανελλήνια Εθελοντική Δράση «Let’s do it GREECE» είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: http://www.letsdoitgreece.org/.

Leave a Reply