ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ RIVER WEST

Και φέτος τον Ιανουάριο εκπτώσεις έως και 70% στο RIVERWEST! Όπως κάθε χρόνο, το αγαπημένο εμπορικό των δυτικών προαστίων θα αποτελέσει και φέτος τον καλύτερο προορισμό για οικονομικά ποιοτικά ψώνια και βόλτα με την οικογένεια!  

Το εμπορικό κέντρο RIVERWEST γνωρίζει τις ανάγκες των φίλων του για ποιοτικά ψώνια σε προσιτές τιμές. Έτσι, το διάστημα από 12 Ιανουαρίου μέχρι και 28 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του εμπορικού θα μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο RIVERWESTκαι να κάνουν τα ψώνια τους στα αγαπημένα τους καταστήματα με εκπτώσεις μέχρι και 70%!

Επιπλέον, από 16 έως 31 Ιανουαρίου, το RIVERWEST θα προσφέρει στους επισκέπτες του ακόμα περισσότερα! Με κάθε αγορά άνω των 30€, οι φίλοι του εμπορικού θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους παίζοντας στον διάσημο Τροχό της Τύχης και διεκδικώντας δωροεπιταγές αξίας 20€ από τα καταστήματα του RIVERWEST!

Tο RIVERWEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση στο Εμπορικό από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το mini-bus του RIVERWEST
  • Παιχνιδογειτονιά: Δωρεάν απασχόληση για τους μικρούς φίλους του Εμπορικού, καθημερινά στο 3ο επίπεδο του RIVERWEST

RIVERWEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr  /  www.facebook.com/RiverWestOfficial

 

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:

Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Σάββατο: 09:00 – 20:00

Κυριακή 18/01: 09:00 – 20:00

Leave a Reply