ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ

1

Το φυσικό πράσινο σαπούνι που παράγουμε με αγάπη από το 1946 δεν είναι μόνο η παράδοσή μας. Είναι και η έμπνευσή μας. Γιατί στην προσπάθειά μας να βρούμε νέους τρόπους για να έχει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό σπίτι, δημιουργήσαμε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Μία σύγχρονη ολοκληρωμένη σειρά απορρυπαντικών ταυτισμένη με την φυσικότητα, μία μάρκα για την φροντίδα των ρούχων του μωρού και όλης της οικογένειας με φανατικούς φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Αρκάδι σήμερα σημαίνει αγνότητα χωρίς ψιλά γράμματα. Προϊόντα χωρίς συνθετικά, πρόσθετα και αρώματα. Βιοαποικοδομήσιμα απορρυπαντικά με περιβαλλοντική συνείδηση. Ελεγμένα, υποαλλεργικά, που μπορείς να εμπιστευτείς 100%.

Αυτή η κληρονομιά μας επιτρέπει να δούμε ακόμα πιο μπροστά. Πιο σίγουροι από ποτέ, δημιουργούμε και πάλι καινοτομία με το Νέο Αρκάδι Family 2πλης δράσης, το μόνο απορρυπαντικό στην Ελλάδα με φυτικό ένζυμο. Πιο εξωστρεφείς από ποτέ, αλλάζουμε εντελώς την όψη μας για να εκφράσουμε ακόμα πιο καθαρά τις αξίες μας στο σήμερα.

Την αγνότητα, τη φιλικότητα, την αγάπη για την επιδερμίδα του μωρού μέσα από τον πιο εξελιγμένο, φυσικό και ελληνικό τρόπο. Γιατί η εξέλιξη της παράδοσής μας αφορά κάθε μέρα και περισσότερους Έλληνες. Και τους θέλουμε μαζί μας.

Leave a Reply