ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εύρεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων βρέθηκε νεκρός  λίγο μετά τις 8 το πρωί της Κυριακής σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του. Η αναγνώριση από το θείο ήρθε από τα ρούχα και από κάποια άλλα μικρά χαρακτηριστικά, καθώς το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση έχει υποστεί πολλές και σημαντικές αλλοιώσεις από ζώα.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο είχε εξαφανιστεί από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε κοντινό σημείο βρέθηκε και ένα μαχαίρι. Το εύρημα αυτό μεταφέρεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει η εξέτασή του για DNA και αποτυπώματα.

Leave a Reply