ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΣΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ

Σάσα Βούλγαρη

Θέλετε να ταξιδέψετε με τον μεγαλύτερο ήρωα όλων των εποχών και να μπείτε στη φοβερή σπηλιά του Κύκλωπα; Μη φοβάστε! Θα είναι μαζί σας μια Παραμυθού, η Σάσα Βούλγαρη.

Για 4η συνεχή χρονιά η Σάσα Βούλγαρη αφηγείται τις ιστορίες της ανάμεσα στα εκθέματα της τρέχουσας έκθεσης του ιδρύματος Θεοχαράκη Παρά θιν’αλός: Θαλασσινά θέματα στη νεοελληνική ζωγραφική.

Σσσσς! Έκπληξη!

Μαγικά απογεύματα γεμάτα ιστορίες ανάμεσα σε έργα σπουδαίων καλλιτεχνών! Ελάτε να περπατήσουμε ανάμεσα στα εκθέματα και να αφουγκραστούμε μαζί τα μυστικά τους.

Να ανακαλύψουμε αινίγματα και να κάνουμε «μαντεψιές»… Να φανταστούμε ότι ζωγραφιστοί ήρωες ζωντανεύουν τα βράδια και πρωταγωνιστούν στις δικές τους περιπέτειες. Ελάτε να ακούσετε ιστορίες για τους καλλιτέχνες και για τις δημιουργίες τους.

Πολλές ιστορίες, θρύλους, παραμύθια, τραγούδια από το στόμα μια αληθινής παραμυθούς!

Μικροί και μεγάλοι, συμμετέχουν ενεργά και έρχονται σε μια δημιουργική επαφή με τα έργα των καλλιτεχνών. Η διαδρομή με τρόπο παιγνιώδη ανάμεσα στα εκθέματα δημιουργεί μια ουσιαστικότερη μετάβαση στην ήρεμη στιγμή της αφήγησης και αποτελεί ερέθισμα για ευρύτερη γνωριμία με το έργο του εκάστοτε δημιουργού.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Ιστορίες με χρώματα αρμονικά – Οδυσσέας και Κύκλωπας
Για παιδιά 5 -12 ετών και γονείς
Concept, σχεδιασμός προγράμματος, επιλογή κειμένων, αφήγηση: Σάσα Βούλγαρη

Πότε: Σάββατο 1 Απριλίου 2017 ,19.00-20.00

Κόστος συμμετοχής: 10 €

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Πληροφορίες /κρατήσεις στο 210-3611206

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη

Λ. Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, TK 10671 Αθήνα

τηλ. 210 3611206

www.thf.gr

Ε-mail: education@thf.gr 

Leave a Reply