ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΓΙΟ TANKINI ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ

-ΕΓΚΥΕΣΉρθε το καλοκαίρι και σας βρήκε με μια αρκετά φουσκωμένη αλλά χαριτωμένη κοιλίτσα; Αναρωτιέστε τι μαγιό θα πρέπει να φορέσετε; Ποιο θα σας βολεύει; Μήπως θεωρείτε ότι το μπικίνι δεν σας κολακεύει, αλλά δεν θέλετε και ένα απλό ολόσωμο για εγκύου; Μην αγχώνεστε καθόλου αφού πλέον υπάρχουν τα μαγιό τανκίνι.

Το τανκίνι αποτελείται από δυο κομμάτια, όπως ακριβώς το κλασσικό το μπικίνι. Το κάτω μέρος είναι πιο φαρδύ από το μπικίνι και έτσι σας δίνει μεγαλύτερη άνεση και το επάνω μέρος μοιάζει με μπλουζάκι. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα όλα κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καλύπτουν και να προστατεύουν την κοιλίτσα σας.

Εμείς συγκεντρώσαμε για τις μανούλες διάφορες προτάσεις και σας τις παρουσιάζουμε:

Φλοράλ

fbfd2319b3281909fd633a296c2f3f2a

tankinis-floral3

Η καλύτερη πρόταση για μέλλουσες μανούλες στου τελευταίους μήνες. Τα λουλούδια και τα έντονα σχέδια τραβάνε την προσοχή από την φουσκωμένη σας κοιλίτσα. Με αυτό τον τρόπο, ίσως και να αποφεύγετε τα αδιάκριτα χάδια καθώς και την κλασική ερώτηση “πότε γεννάς”.

Πουά

pinterest-tankini2

tankini-new2

Λατρεμένα πουά! Συνδυάστε με εκκεντρικά αξεσουάρ και κάντε την εμφάνιση σας στην παραλία άκρως εντυπωσιακή!

Ριγέ

f1fdbff260b8ebbccaa5f2b70c8592f0

b7c9bfd8cf8d07c5c9aba38e91cee465

Μέλλουσες μανούλες, μην φοβάστε ότι τα ριγέ μαγιό σας παχαίνουν. Ζείτε μια περίοδο που αυτές οι σκέψεις δεν θα πρέπει να σας απασχολούν. Είστε όμορφη, η κοιλίτσα σας είναι πιο όμορφη, για αυτό απολαύστε τις ρίγες χωρίς τύψεις.

One Response

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΑΖΕΤΑ 20 Ιουνίου, 2021

Leave a Reply