ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ PLAYMOBIL PLAY & GIVE ΣΤΟ ATHENS METRO MALL

Ποιά είναι η πιο σπουδαία από όλες τις δυνάμεις του Δία; Και ποιά είναι η πιο σημαντική μάχη που έδωσε η θεά Αθηνά; Ο Κωστής και η Μάγια έχουν πολλές ερωτήσεις για την εργασία που ετοιμάζουν για το σχολείο τους. Θα έχουν όμως δύο απρόσμενους βοηθούς: τον Δία και την Αθηνά αυτοπροσώπως.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 12:00 μ.μ.-13:30 μ.μ., στο Athens Metro Mall, Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, οι πρωταγωνιστές του PLAYMOBIL play & give 2016, ο Δίας και η Αθηνά, ζωντανεύουν μέσα από μία μικρή θεατρική παράσταση με βιωματικά παιχνίδια. Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give συνεχίζει για 5η χρονιά να προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα.  Φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της PLAYMOBIL, κατασκευάστηκαν 2 συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από την Αρχαία Ελλάδα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give. Ο Δίας και η Αθηνά είναι οι νέοι πρωταγωνιστές, οι οποίοι μεταφέρουν μηνύματα προσφοράς και αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη.

Παράλληλα, η PLAYMOBIL Hellas κυκλοφορεί φέτος και το 3ο παραμύθι PLAYMOBIL play & give «O Δίας, η Αθηνά και η δύναμη της προσφοράς». Την ξεχωριστή ιστορία του, που εμπνεύστηκε ο Αντώνης Παπαθεοδούλου, τη μετέτρεψε σε μαγευτικές εικόνες ο Γιώργος Πούρικας. Ελάτε όλοι, μικροί και μεγάλοι, να δείτε το παραμύθι να ζωντανεύει και φυσικά να πάρετε δώρο το βιβλίο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές δότες Μυελού των Οστών, αφού θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

play&give_AMM

Σχετικά με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας

Ο Σύλλογος Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ είναι το νέο  έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, που εδώ και 25 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία εκατοντάδων παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Πρωταρχικός σκοπός του, είναι η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, για να καλύψει τις ανάγκες παιδιών που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα. Πρωταρχικός σκοπός του είναι η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί απάντηση στην ανάγκη εύρεσης εθελοντών δοτών, με στόχο να εξασφαλίσει σε όλα τα παιδιά που το χρειάζονται, το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος. 

Σχετικά με το Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ytd

Athens Metro Mall

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 276,

ΤΚ 173 43, Άγιος Δημήτριος

Τηλέφωνο: 210 9769444

Leave a Reply