ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά τις Απόκριες με εκπλήξεις για όλη την οικογένεια!

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο για όλο τον μήνα, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν με τις αποκριάτικες δραστηριότητες των Happy Family Weekends, στο επίπεδο 3, φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Από τις 11.00 έως τις 16.00, το πρόγραμμα δράσεων του Φεβρουαρίου προσφέρει αμέτρητη χαρά μέσα από ζωγραφική, facepainting και ευφάνταστα Καρναβαλοπαιχνίδια όπως κατασκευή Αρλεκίνου και κολάζ από Σερπαντίνες και Κομφετί. Στις 14/02 & 15/02 οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν το δικό τους αποκριάτικο παραμύθι μαθαίνοντας για την ιστορία αγάπης του Αρλεκίνου και της Μπαλαρίνας, αλλά και παίρνοντας μέρος στο καρναβάλι των Ζώων! Στις 22/02 θα ζήσουν το μεγάλο φινάλε των αποκριών με πολλές εκπλήξεις και special δράση με το παιχνίδι «Ο Dr. Γκάφας σώζει την Καρναβαλούπολη», ενώ την Καθαρά Δευτέρα, στις 23/02, θα απολαύσουν κατασκευές και πολλές δραστηριότητες με τον Χαρταετούλη και την Χαρταετούλα! 

HFW_ Πρόγραμμα Φεβρουαρίου