ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ELBISCO ΜΕ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ACTION AID ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Η  ξεκινά τη συνεργασία της με το Δήμο Αθηναίων και τη ΜΚΟ Action Aid στο πλαίσιο της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η εταιρεία παρέδωσε συνολικά 109.606 πακέτα προϊόντων της, τα οποία θα διατεθούν για τη σίτιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στις δομές του Ελαιώνα, του Σχιστού και της Λέσβου.

Ειδικότερα, παραδόθηκαν 106.806 πακέτα Elite Crackers Μεσογειακά, 1.440 KINGS & 1.360 πακέτα Φρυγανιές Σικάλεως Elite και Forma.

ELBISCO A.E.: Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν γευστική απόλαυση αλλά και Υψηλή Διατροφική Αξία, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Leave a Reply